2777
2789
عنوان

17 سالمه و بهم خبانت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیانت گردازخط قرمزردشدیعنی بازم میشه 17سال تا70سالگیت بایدنگران باشی تکرارنکنه ازاونطرف طلاق بگیری واقعن نمیتونی مطمعن باشی شوهردومت هم پاکدامن ازاب درمیادیانه بعدشم 90درصدمرداخیانت میکنن و80درصدزناشونم بخاطرزرنگی مردانمیفهمن یعنی تودنیای کثیفی داریم زندگی میکنیم نمیدونم واقعن چه پیشنهادی بدم

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
خیانت گردازخط قرمزردشدیعنی بازم میشه 17سال تا70سالگیت بایدنگران باشی تکرارنکنه ازاونطرف طلاق بگیری و ...

درصدارو اشتباه گفتی😐

دوسته خوبم واسه سلامتی تودلیم ی صلوات بفرست 🤍🤍گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🐥🤍

وقتی بدون شناخت کامل ازدواج میشه این احتمالا هست

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌

دورازجون ازبس زنای جامعمون کثیف شدن چندتامردسالمم بودازراه بدرکردن 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

برات متاسف شدم که چه والدین بی فکری داری.هر دواشتباه کردین.چون شما هنوز نوجوون بودی و وقت ازدواجت نبود در نتیجه نتونستی رفتار زنانه با شوهرت داشته باشی.شوهرت هم همینطور خام بوده،الان بزرگتر شده و رفته تو جامعه ،معیارهاش عوض شده. و مقایسه مرتب باعث خیانت شده و 

مطمئن باش الان هم ببخشیش دوباره خیانت میکنه و همینطور ادامه دار میشه.

همین امشب به خانواده ها بگو.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
رفتم دور مبایلش و پیاماسون رو دیدم و بهش گفتم اگه بهتون بگم چی گفت میخندید 😞میخواستم امتحانت کنم بب ...

وا ،شماره طرف بر نداشتی که باهاش حرف بزنی؟

من بهتریم اینو قبل از اینکه خودم متوجه بشم ،بهترینم گفته بود😌😂.                                                                   برای همتون آرزوی خوشبختی و حال خوب دارم و امیدوارم کارماش برسه ب خودم خانوادم😍😍😍💪.