2777
2789
عنوان

17 سالمه و بهم خبانت شده

194 بازدید | 36 پست

من 16 سالی با بسر خالم که 3 سال خاستگارم بود عقد کردیم ولی الان حدود 2 ماه متوجه شدم خیانت میکنه من وااااقعاااا نمیدونم باید چیکار کنم اصلاااا هم نمیتونم جدا بشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست بودین قبلا؟؟؟میخوام بدونم میشناختیش 

درسته پسر خالت هست ولی شناخت فامیلی با رل بودن فرق داره

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

سعی کن در زندگی مستقل بشی از نظر مالی کم کم ازش جدا شو 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
دوست بودین قبلا؟؟؟میخوام بدونم میشناختیش  درسته پسر خالت هست ولی شناخت فامیلی با رل بودن فرق د ...

نه نبودیم چون من از این چیز ها بیزار بودم و هیچ وقت سمت این کارا نرفتم 

چطو فهمیدی خیانت میکنه؟

من بهتریم اینو قبل از اینکه خودم متوجه بشم ،بهترینم گفته بود😌😂.                                                                   برای همتون آرزوی خوشبختی و حال خوب دارم و امیدوارم کارماش برسه ب خودم خانوادم😍😍😍💪.                  

عزیزم باید از طریق قانون بترسونیش و بزرگتر هاتو که قابل اطمینان تر هستن در جریان بزاری پدری مادری ولی بگو که نمیخوایم جدا بشی اما اونو بترسون تا خودش بیاد برای عذر خواهی وقتی مهرتو‌ گذاشتی اجرا می‌ترسه

عزیزم جز این کاری نمیتونی بکنی، ولی گفت طلاق توافقی اصلا قبول نکن فقط با کمک بزرگتر ها حالشو بگیر تا بشینه سر جاش بهش بگو یه سال منت من رو کشیدی این بود ابراز عشق تو به من؟!

یا رب نظر تو برنگردد،با افتخار ترکم، هر وقت به پرتگاه زندگی رسیدم‌ خدا گفت بپر، ترسیدم،اما به خالق جهان هستی اعتماد کردم وقتی افتادم،یکهان اوج گرفتم،من به خدایم ایمان دارم.یک دختر دهه هشتادی عاشق کتاب،درسخون،پر از تجربه،خوشکل موشگل😂و همینطور ضربه دیده از روزگار، از آدما🙂یادمه از بچگی تا این لحظه هیچوقت خوشبختی ندیدم،اما بازهم خدایا شکر حتی بخاطر حکمت مشکلاتم⁦❤️⁩