2777
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیما خیلی زیاده من بودم نورامیذاشتم هم معناش بهتره هم کمترهست 

واقعا به نظر شما نیکا زیادتره؟

یه بار مادرشوهرم اشتباهی گفت اسم دوست طاها نورا هست بعد پدرشوهرم گفت نه نورا چیه قدیمیه اسمش فلان چیز بوده.یکم خورد تو ذوقم

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
اوه اوه پس هیچی عزیزم😅😂 نورا بنظرم بیشتر از نیکا میاد بهش حالا دیگه سلیقه خودته عزیزم 

چون جفتش قرآنیه میگین؟یا آواش بیشتر به طاها میاد؟

واقعا به نظر شما نیکا زیادتره؟ یه بار مادرشوهرم اشتباهی گفت اسم دوست طاها نورا هست بعد پدرشوهرم گفت ...

اره نیکاخییییلی زیاده نیکاونیلایه مدته هرکسی زایمان می‌کنه این دوتااسم می‌ذاره باانیل 

بخاطر آواش میگم عزیزم 

مرسی عزیزم واقعا انتخاب اسم سخته.از طرفی آدم نمیدونه نظر بقیه رو هم در نظر بگیره یا نه

مرسی عزیزم واقعا انتخاب اسم سخته.از طرفی آدم نمیدونه نظر بقیه رو هم در نظر بگیره یا نه

حتما حتما اولویتت نظر خودتو همسرت باشه عزیزم نظر دیگران اصلا برات مهم نباشه ب خصوص توی انتخاب اسم بچت پس فردا بزرگ میشه ازت گلایه نکنه

خدایا برای همه چی شکرت

نوراقدیمی نیست کلاچون ازنورمیادازمدنمیوفته همیشه تازگی وزیبایی داره ولی نیکاچون اسم مدروزهست زودترازمدمیوفته همین الان چون خیلی زیاد شده دیگه کم کم ازمدداره میوفته به نظرم مثل عسل وستایش که برادهه هشتاد ونودبودن الان کسی اینارونمیذاره خیلی کم 

نوراقدیمی نیست کلاچون ازنورمیادازمدنمیوفته همیشه تازگی وزیبایی داره ولی نیکاچون اسم مدروزهست زودتراز ...

ببخشید اینکه بعضیا میگن یاد نوره میفتن شما همچین حسی ندارین؟

ببخشید اینکه بعضیا میگن یاد نوره میفتن شما همچین حسی ندارین؟

نه .نوراازنورمیادیعنی روشنایی وگرمای خونه ازروشنی چشم میادمن خودمم باردارم دختره اتفاقاازنوراخیلی خوشم میاد ولی خب راستش دخترم ماه تولدخواهرم دنیامیاداونم خیلی حرص وجوشمون داده تاالان بذارم نورابه اسم اون میخوره منم نمی‌خوام واقعیت خیلی دخترخوبیه هاولی بدشانسه خیلی هم بدشانسه براهمین نوراحذف شد

نه .نوراازنورمیادیعنی روشنایی وگرمای خونه ازروشنی چشم میادمن خودمم باردارم دختره اتفاقاازنوراخیلی خو ...

اسم خواهرت چیه؟یعنی چون ماه تولد اون بدنیا میاد ناراحته؟به من تو ان تی گفت دختر به شما درست گفت هر دو سری؟