taranebaran مدیر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 6473 عنوان اسم دختر | مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 30 پست سلام خانما.اسم پسرم طاهاست اگه دومی دختر بود شک داریم بین اسم نورا ونیکا به نظر شما کدوم بهتره؟ پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖 1401/08/24 | 07:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahra762823 عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 10915 سارا اسم خواهرشوهرمه😂 اوه اوه پس هیچی عزیزم😅😂نورا بنظرم بیشتر از نیکا میاد بهش حالا دیگه سلیقه خودته عزیزم خدایا برای همه چی شکرت
god_hug_me عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 3274 تارا😂 دارم با افسردگی مبارزه میکنم ؛ میشه اذیتم نکنید ؟ با منی که همه دنیام زیر دومتر خاکِ صحبت انگیزشی نکن .
taranebaran مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 6473 نیما خیلی زیاده من بودم نورامیذاشتم هم معناش بهتره هم کمترهست واقعا به نظر شما نیکا زیادتره؟یه بار مادرشوهرم اشتباهی گفت اسم دوست طاها نورا هست بعد پدرشوهرم گفت نه نورا چیه قدیمیه اسمش فلان چیز بوده.یکم خورد تو ذوقم پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖
taranebaran مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 6473 اوه اوه پس هیچی عزیزم😅😂 نورا بنظرم بیشتر از نیکا میاد بهش حالا دیگه سلیقه خودته عزیزم چون جفتش قرآنیه میگین؟یا آواش بیشتر به طاها میاد؟ پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖
zahra762823 عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 10915 چون جفتش قرآنیه میگین؟یا آواش بیشتر به طاها میاد؟ بخاطر آواش میگم عزیزم خدایا برای همه چی شکرت
aisajanam عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 4734 واقعا به نظر شما نیکا زیادتره؟ یه بار مادرشوهرم اشتباهی گفت اسم دوست طاها نورا هست بعد پدرشوهرم گفت ... اره نیکاخییییلی زیاده نیکاونیلایه مدته هرکسی زایمان میکنه این دوتااسم میذاره باانیل
taranebaran مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 6473 بخاطر آواش میگم عزیزم مرسی عزیزم واقعا انتخاب اسم سخته.از طرفی آدم نمیدونه نظر بقیه رو هم در نظر بگیره یا نه پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖
zahra762823 عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 10915 مرسی عزیزم واقعا انتخاب اسم سخته.از طرفی آدم نمیدونه نظر بقیه رو هم در نظر بگیره یا نه حتما حتما اولویتت نظر خودتو همسرت باشه عزیزم نظر دیگران اصلا برات مهم نباشه ب خصوص توی انتخاب اسم بچت پس فردا بزرگ میشه ازت گلایه نکنه خدایا برای همه چی شکرت
aisajanam عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 4734 نوراقدیمی نیست کلاچون ازنورمیادازمدنمیوفته همیشه تازگی وزیبایی داره ولی نیکاچون اسم مدروزهست زودترازمدمیوفته همین الان چون خیلی زیاد شده دیگه کم کم ازمدداره میوفته به نظرم مثل عسل وستایش که برادهه هشتاد ونودبودن الان کسی اینارونمیذاره خیلی کم
taranebaran مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 6473 نوراقدیمی نیست کلاچون ازنورمیادازمدنمیوفته همیشه تازگی وزیبایی داره ولی نیکاچون اسم مدروزهست زودتراز ... ببخشید اینکه بعضیا میگن یاد نوره میفتن شما همچین حسی ندارین؟ پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖
aisajanam عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 4734 ببخشید اینکه بعضیا میگن یاد نوره میفتن شما همچین حسی ندارین؟ نه .نوراازنورمیادیعنی روشنایی وگرمای خونه ازروشنی چشم میادمن خودمم باردارم دختره اتفاقاازنوراخیلی خوشم میاد ولی خب راستش دخترم ماه تولدخواهرم دنیامیاداونم خیلی حرص وجوشمون داده تاالان بذارم نورابه اسم اون میخوره منم نمیخوام واقعیت خیلی دخترخوبیه هاولی بدشانسه خیلی هم بدشانسه براهمین نوراحذف شد
taranebaran مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 6473 نه .نوراازنورمیادیعنی روشنایی وگرمای خونه ازروشنی چشم میادمن خودمم باردارم دختره اتفاقاازنوراخیلی خو ... اسم خواهرت چیه؟یعنی چون ماه تولد اون بدنیا میاد ناراحته؟به من تو ان تی گفت دختر به شما درست گفت هر دو سری؟ پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖