2777
2789
پیش پیشی من اونطوری نیستم زود عاشق شم زود فارغ عذاب میکشم

عزیز دلم، منم سن تو بودم...ولی از من ۳۵ ساله بپذیر تو‌که که مجازی به ۲ جمله دل میبندی زود عاشق میشی😚😚میدونم فک  میکنی چرت میگم ولی الان درد غمت خیلی نازه هست...وقت اینه که فقط بهت بگم بیا بغلم دوستم و اروم باش، میگذره🫂🫂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم، منم سن تو بودم...ولی از من ۳۵ ساله بپذیر تو‌که که مجازی به ۲ جمله دل میبندی زود عاشق ...

اخه میدونی چیه من تو عمرم با پسری قرار مدار ازدواجو عاشقی نذاشتم این اولیش بود بخاطر همون میگم که دیر عاشق  میشم وگرنه کلی از دوستام دوست پسر داشتن

چون بچه نمیذاره بخوابم تا اون شیر بخوره و بخوابه من خوابم میپره هرشب بدخوابم

ای جانم بچه چند وقتشه؟

صبح هاهم خوابه؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
اخه میدونی چیه من تو عمرم با پسری قرار مدار ازدواجو عاشقی نذاشتم این اولیش بود بخاطر همون میگم که دی ...

ببین بیخیال شو اون با یکی دیگ رل زده 

عشق عاشقی ها الان اینه یمدت باهمین بد تکراری میشی

بگیر بخواب فک نکن بهش

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....
اخه میدونی چیه من تو عمرم با پسری قرار مدار ازدواجو عاشقی نذاشتم این اولیش بود بخاطر همون میگم که دی ...

همیشه اولی خیلی ضربه میزنه...من الان ازدواج کردم و‌خوشحالم و‌هیچ حسی به دوست پسر اولم ندارم...ولی هنوز گاهی توی خواب اون حس ترد شدگی رو که اون موقع تجربه کردم بهم برمیگرده و‌میبینم خودم رو تو‌همون سن با همون ادم و در حال تجربه همون احسایات شکست؟ 

اولی سخته ولی یاد میگیری...باید شکست خورد تا توی زندگی اشتباه نکرد...هر شکست یه تجربست

بچها این سه روز چخبره

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....

و‌ابن تکرار احسایات رو‌با بقیه نداشتم‌و خیلی ریلکس تر بودم...اسم خیلی هاشون یادمم نمیاد😝😝😂😂😂

شوهرم کار بدی در حقم کرد خیانت نه یه چیز دیگس قضیه  یک هفته اس داره بالا و پایین میپره ببخشم نم ...

چیکار کرده مگه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
وای عزیزم منم مثل تو ام تقریبا اما به خودت بیا اگه کلاسای هنری ارایشگری چیزی داری عصرا که بیداری برو ...

خیلی دلم میخواد زندگیمو تغییر بدم خودمو تغییر بدم خوابمو منظم کنم برم کلاس و شاد و سرحال بشم.ولی نمیتونم بااینکه هم از نظر مالی اوکی ایم و هم خانوادم همش بهم میگند بسه هرچی میخوابی و برو یه هنری یادبگیر.ولی اصلا هیچ اراده و انگیزه‌ای ندارم خیلی بیحال و بی حوصله‌ و افسردم همش میخوام تو خونه باشم و تنها باشم و میشینم هزار فکروخیال میکنم و هی داغون تر میشم😭😭😭 

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏