2777
2789
فکر چی

همه چی از گذشته تا ب الان 

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
کسی که دوسش داشتم اره دعوا کردیم رفت من بی اون میمیرم قلبم داره میترکه فقط صادقانه دوسش داشتم نه ک ...

سر چی عزیزم اگ میتونی کامل توضیح بده شاید بتونیم کمکت کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاءالله همیشه شاد باشی

ممنونم همچنین

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

قرص خواب بخور

خوشم نمیاد ی طوریه انگار خاب مصنوعیه 😑ادمو گیج میکنه من یمدتی درست کرده بودم الان باز چن ماهه ک اینجووریم

تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️
بگیر بخواب با فکرو‌خیال چیزی درست نمیشه

خواب نمیاد

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
سر چی عزیزم اگ میتونی کامل توضیح بده شاید بتونیم کمکت کنیم

والله نمیدونم چشه

ما از طریق درسمون باهم اشنا شدیم چون جفتمون کنکوری بودیم حس میکردم وابستم شده ولی فکر نمیکردم عشق باشه

تا اینکه وسط چت همش سوتی میدادو از عشق میگفت

یه شب که از مشهد اومده بود بهش گفتم دوست دارم

گفت جدی خودتی حالت خوبه؟گفتم اره گفت منم دوست دارم بیا مثل ادمایی که ادعای عاشقی میکنن نباشیم

تا ۵ صبح باهم چت کردیم یه دفعه گفتم اگه بابام منو ب تو نده چی گفت پس بذار همینجا تمومش کنیم عذاب نکشیم

بعدش باهم صحبت میکردیم ولی راجع به درسو کارمون بود تا اینکه قهر کردیم گفت حق نداری بیای تو این مدت منم انقدر وابستش شدم حد نداره گفتم دوست دارم گفت دیگه پیام نده.

امشب خیلی حالم بد بود سر مسائلی پیام دادم حلالیت بگیرم میخواستم بمیرم

گفت حلالت کردم دیگه؟؟

گفتم دلیل رفتارت چیه گفت خستم کردی دهنمو سرویس کردی.برو جان مادرت دیگه نیا به هرچی قائلی قسم نیا.

از ساعت ۱ منم نشستم گریه میکنم تا الان

خوشم نمیاد ی طوریه انگار خاب مصنوعیه 😑ادمو گیج میکنه من یمدتی درست کرده بودم الان باز چن ماهه ک این ...

اره البته اونم عوارض داره اگ بتونی خودت درستش کنی بهتره

من بیدارم و تازه الان برام سرشبه.بعضی وقتا تا خود صبح بیدارم.ازاونطرفم تاظهر میخوابم و دوباره بعد ناهار میخوابم.کلا برعکسم.شب تاصبح بیدار صبح تاشب خواب.کل زندگیم شده همین و ازبس بیحال و بی حوصلم نمیتونم زندگیمو عوض کنم و روزا نخوابم وبرم بیرون یه کلاسی و یه هنری یادبگیرم.از فکرای زیادی و دغدغه‌های زیادی و افسردگی و بیحالی و بی رمقی و اینکه روز ب روز دارم بزرگ‌تر میشم و هیچ هنری ندارم و هیچ کاری نمیکنم داره حالم ب هم میخوره ولی نمیتونم کاری بکنم چون هیچ اراده و انگیزه‌ای ندارم😔😭خیلی داغونم 

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏

خواهرشوهرم ازجلوی خودش برای پنج شنبه مهمون دعوت کرده اینجاخواب بودم ازفکرش بیدارشدم😐

گل اگرخارنداشت🥀🥀دل اگر بی غم بود💔اگرازبهرکبوترقفسی تنگ نبود 🕊️زندگی، عشق، اسارت، قهرواشتی🎈♥️ همه بی معنا بود.....  
والله نمیدونم چشه ما از طریق درسمون باهم اشنا شدیم چون جفتمون کنکوری بودیم حس میکردم وابستم شده ولی ...

عزیزم ینی رابطتتون مجازی بوده؟ تا حالا همو ندیدن

خب اگ بدون دلیل داره این جوری میکنه شاید میخاد کات کنه یه کم صبر کن بهش پیام نده  یه مدت ببین میاد سراغت یا نه اگه نیومد بدون دوستت نداشته خوبی این جور رابطه ها اینه ک میتونی راحت تر فراموش کنی

عزیزم ینی رابطتتون مجازی بوده؟ تا حالا همو ندیدن خب اگ بدون دلیل داره این جوری میکنه شاید میخاد کات ...

اره مجازی بود ولی دلیل رفتارشو نمیفهمم این همونی بود ک قربون صدقم میرفت میگفت هرجوریه مال خودمی دردشو نمیفهمم الان