2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از چهره های بی روح خوشم میاد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

عاشق چشا و لبای خودمم

بینی خواهرم 

عکسم نمیشه گذاشت....

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔

اتفاقا دیروز با شوهرم بحث‌ ملاک‌خوشگلی بود...من‌خودم بیشتر از زیبایی اجزای صورت و چهره، جذاب بودن و پرستیژ اون ادم مهمه

مثلا به نظر خیلی ها بهنوش طباطبایی خوشگل نیست، ولی به نظر من خیلی چهره با کلاس و اشرافی داره

من چند مورد انگشت شمار ديدم اينقدر  زيباااااااااا كه محو تماشاشون ميشدي ناخوداگاه جوري كه اومدم خونه تا چند روز اون زيبايي به چشمم بود همش ميگفتم ماشالا خدا نگه داره واسه خانوادش😅