2821
2789

بچه ها بنظرم هر انساني زيبايي هاي خاص خودشو داره و هيچكسي زشت نيس، هم زيبايي ظاهري هم رفتاري هم اخلاقي....

ولي از نظر ظاهري انگشت شمار ديدم كه در حين پوست كندن ميوه دستتو ببري

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من چند مورد انگشت شمار ديدم اينقدر  زيباااااااااا كه محو تماشاشون ميشدي ناخوداگاه جوري كه اومدم ...

خب چه شکلی بودن میشه توصیف کنی  چهرشون؟؟؟ زن بودن یا مرد؟

مبشه عکس بزاری؟یا خودت توصیف کنی؟

داشتم سعی میکردم عکسمو بزارم ولی نمیشه سایت خرابه احتمالا اگ.خوب  شد فردا میزارم همینجا .....چشای سبز آهویی خوش رنگ مژه های بزرگ ک نیاز ب ریمل و اینا نداره ی بینی باریک کوچولو با لبای ظریف ومقداری گوشتی و پوستی بشدت سفید و بدون لک از ابروهام نگم.برات صب کن تا فردا برات عکس میدم امیدوارم تا فردا سایت درست بشه ....اگه سایت حالا حالا ها درست نشد و یه وقت دیگ درست شد تو همین تاپیو تگم کن میام برات عکسمو میدم نام کاربریمو بخاطر بسپار

اینستا نداری یا تلگرام؟

اینستا دارم تل نه ....بیا یه عکس بهت میدم ولی سریع پاک میکنم زنی دیگه مطمئن باشم از عکسم سو استفاده ایی چیزی نمیشه و الا سرم ب باد میرع مردامون متعصبم ما کردیم گلم

اینستا دارم تل نه ....بیا یه عکس بهت میدم ولی سریع پاک میکنم زنی دیگه مطمئن باشم از عکسم سو استفاده ...

باشه عزیزم کجا میفرستی همینجا؟؟؟ وای تعریف زیبایی کردا خیلی شنیدم