2777
2789

سلام من دیروز زایمان کردم منتها بچم سینه نمیگیره منم بهش شیر خشک میدم

میشه بگید شیر خشک آماده ک میکنم میذارم تو شیشه 

یکمشو میخوره یکمش میمونه 

باز ده دقیقه بعد گریه میکنه برا شیرش

چقد میتونه شیر بمونه تو شیشه اش؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تادو سه ساعت میشه 

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️

معمولا این روزا هوا سرد هستش اشکالی نداره تا نیم ساعت بمونه اما اگر بیشتر خواستی نگهش داری مثلاً یکساعت بزارش تو یخچال واینکه بسته به نیاز بچت شیر درست کن زیاددرست نکن

من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘

من الان بچم شش ماهش شده شیرم رو نخورد چون نمیتونست سینم بگیره ولی شیرم عالی بود براش میدوشیدم بعد دیگه خستم شد بهش ندادم خشک شد ای کاش براش بدوشی خیلی پشیمونم

من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘

تروخدا سعیتو کن.کارای منو نکن.شیرتو بده.سعی کنی میشه.

جدول رو ول کن.الان تا عدد ۳۰ بریز ابشو.ی دونه پیمونه شیرخشک باشه.

من دخترم ۱ سال ۲ ماهشه.۴  ۵ سی‌سی بیشتر نمیخوره.ولی طبق جدول کلی باید شیر بدرستم