2777
2789

سلام خانومای گل. من آخرش متوجه نشدم برای جلوگیری با ال دی باید از روز اول پریود شروع کرد یا روز پنجم؟؟ درستش کدومه؟ شما چجوری مصرف میکنید؟؟ 

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرقی نداره از روز اول شروع کنی بهتره 

بعدشم که تموم شد ۷ روز نخور دوباره بسته جدید و شروع کن 

ولی به عنوان تجربه میگم اگه میخوای جلوگیری کنی ال دی نخور عوارضش زیاده 

قرص روکین بخر کم عارضه ترین قرص جلوگیریه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
فرقی نداره از روز اول شروع کنی بهتره  بعدشم که تموم شد ۷ روز نخور دوباره بسته جدید و شروع کن&n ...

من امروز روز دومم بود که گذشت. میخواستم از پنجم شروع کنم که اتفاقی دیدم یه جا نوشتن از روز اول🥺 الان چیکار کنم؟ دوتا باهم بخورم امشب؟

و درباره ی روکین... تا حالا نخوردم ولی ال دی رو زمان مجردیم واسه عقب انداختن خوردم مشکلی نداشت. بنطرتون الان روکین استفاده کنم؟

عزیزم دکتر به من گفت از روز پنجم باید شروع کنی

شما هم همون ال دی مصرف میکنی عزیزم؟ منم الان روز دوممه‌‌. میخواستم از پنجم شروع کنم که اتفاقی دیدم یجا گفتن از روز اول

من امروز روز دومم بود که گذشت. میخواستم از پنجم شروع کنم که اتفاقی دیدم یه جا نوشتن از روز اول🥺 الا ...

ببین عزیزم از روز اول تا پنجم هر روزی بخوری فرقی نداره اصلا 

لازم نیست دوتا بخوری شما میتونی از همین امشب یا فرداشب شروع کنی و بسته رو به ترتیب روز مصرف کنی 

فقط حواست باشه ماه اول تاثیری نداره و باید در کنارش یه روش جبوگیری دیگه داشته باشی حتما از ماه دوم به بعد میتونی با خیال راحت جلوگیری نداشته باشی 

ببین من خودم ۴ سال با ال دی و ۵ سال با روکین جلوگیری داشتم 

توصیه من بهت اینه بری قرص روکین و بخری زیاد قیمتی هم نداره فکر کنم ۱۰ یا ۱۵ تومنه  از فرداشب شروع کنی 

ولی بازم یادت باشه ماه اول هیچ قرص جلوگیری تاثیر نداره 

ببین عزیزم از روز اول تا پنجم هر روزی بخوری فرقی نداره اصلا  لازم نیست دوتا بخوری شما میتونی ا ...

عزییززمم بی نهایت ممنون از مهربونیت و وقتی که واسم گذاشتی ❤❤❤ راستشو بخوای ما همیشه از کاند وم استفاده میکنیم ولی من بازم میترسم و استرس دارم. واسه همین میخواستم قرص هم بخورم😅 هرچند همسرم میگه لازم نیست و ضرر داره ولی اینجوری خیالم راحت تره 😂😂

عزییززمم بی نهایت ممنون از مهربونیت و وقتی که واسم گذاشتی ❤❤❤ راستشو بخوای ما همیشه از کاند وم استفا ...

عزیزم خواهش میکنم تجربه ام رو گفتم کاری نکردم 

وقتی شما قرص بخوری از ماه دوم دیگه میتونی کاندمم استفاده نکنی اصلا 

من ۵ سال اول زندگیم و ۴ سال بعد به دنیا اومدن پسرم تنها راه جلوگیریم قرص بود بدون اینکه مشکلی برام به وجود بیاد

قرص روکینم به شدت توصیه میکنم چون جزو سبک ترین و بی عارضه ترین قرص های جلوگیریه 

عزیزم خواهش میکنم تجربه ام رو گفتم کاری نکردم  وقتی شما قرص بخوری از ماه دوم دیگه میتونی کاندم ...

حتمااا فردا روکین میگیرم. بازم ممنونم عزیزدلم از راهنماییت❤❤