2777
2789

سلام پسر ۶ساله ای دارم که از یک سال پیش شروع به حرکات و رفتار غیر معمولی کرد، مثل یه شخص بی قرار که عصبی بشه دستشو فشار بده یا گاز، بگیره توی سرش میزد انگار دوست داشت فرار کنه بردمش روانپزشک تشخیص ADHD داد و بهش ریسپریدون یک چهارم در روز الان ۷ماه داره استفاده میکنه بهتر نشده اصلا با کوچکترین چیزی که باب میلش نباشه میریزه به انگار جنون گرفته باشه، خسته شدم همه جا بردمش دکتر مغز و اعصاب، بازی درمانی اما بچم آرامش نداره چکار باید براش کنم؟؟ کسی چیزی میدونه؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

شما آخرش برای درمان پسرتون چکار کردید 

من پسرم ۱۶ ساله آشه کلا  انگا بلا نسبت دیوانه شده جلو غریب و خودی حرکات و کارهاو حرف های زشت و بی ربط می‌زنه 😭😭😭😭😭

سلام شما آخرش برای درمان پسرتون چکار کردید من پسرم ۱۶ ساله آشه کلا انگا بلا نسبت دیوانه شده جلو غری ...

خواهش میکنم از وضعیت پسرتون بگید، الان چند سالشه؟ اوضاع و احوالش چطوره؟ 

من نوجوان بیش فعال دارم.. یه چشمم اشکه یکی خون... تو روخدا  بگید چه کنم😭😭😭

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
سلام عزیزم پسرم خدا رو شکر خیلی بهتر شده

میشه خواهش کنم منو راهنمایی کنید الان کلاس چندمه؟ وضعیت درسی و اخلاقیش چطوره؟ 

چه رشته ای میخونه؟ 

چه دوستا و تفریحاتی داره؟ 

پسرتون چطور بهتر شده؟

راهنماییم کنید خیلی خیلی  نگرانم دعاتون میکنم 🥺

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
میشه خواهش کنم منو راهنمایی کنید الان کلاس چندمه؟ وضعیت درسی و اخلاقیش چطوره؟ چه رشته ای میخونه؟ چه ...

سلام عزیزم 

رشته اش کار دانش رشته مکانیک هزینه بردار بود حدودانزدیک ۷۵ میلیون ولی یک سال و نیم دیپلم بهش دادن و بیشتر عملی بود تا تئوری  ی تایمی رفیق باز شده بود ب شدت ولی الان مدتیه اصلا سراغشون نمیره  خدا رو شکر  شناختشون ک فقط جیبشو خالی میکردن  هیچی فقط مرور زمان و خودش خسته شد واقعاااا خودش خواست همش میگف مامان خسته شدم الان بیشتر سرش با گوشی گرمه نمیگم الان خیلی اوکی شده هاااااا ولی خدا را هزار مرتبه شکر بهتر از قبله انشالله مشکل  پسر شما حل بشه فقط توکلت ب خدا باشه و ی روانپزشک خوب مربوط ب نوجوان ببرش بی تاثیر نیس 

سلام عزیزم رشته اش کار دانش رشته مکانیک هزینه بردار بود حدودانزدیک ۷۵ میلیون ولی یک سال و نیم دیپلم ...

دارو هم مصرف کرد؟ چه دارویی موثر بود؟ 

تهرانم ولی روانشناس نمیشناسم