2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودمم شدیدادرگیرم متاسفانه ودوروزه افتادم خونه بددردیه

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

روغن بنفشه اصل بگیر بچکون تو دماغ ...با این روغن ملاج بچه ماساژ بده وگرم بگیر 

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

برش دار ببرش دکتر

سلام لطفا توجه کنید!!! ⚠️خواهش میکنم به  نظر من احترام بزارید وقتی تو تاپیک من شرکت میکنید خارج از بحث موضوع حرف نزنید یا بحث رو منحرف نکنید که کم کم به تعطیل شدن نزدیک بشه !از کاربرایی که با کمال میل منو به خاطر مشکلم راهنمایی میکنن  خیلی تشکر میکنم 💖.چون دقیقا تبادل نظر در اصل برای راهنمایی کردن همدیگه به طور صحیحه!یاد بگیریم اگه نظر مفیدی نداریم تو تاپیک شرکت نکنیم اصلا🙅‍♀️ که صفحات تاپیک الکی جلو نره💁‍♀️ و شلوغ نشه🤦‍♀️!از کاربرایی که اصلا مراعات نمیکنن و شرایط حال استارتر و بقیه کاربر هارو درک نمیکنن به شدت متنفرم😡 دقیقا منظورم همون کاربر هایی هستن که میان تو تاپیک بقیه مسخره بازی درمیارن اگه موضوع تاپیک جدی باشه و چله زیارت و تبلیغ میزارن یا میگن تاپیک منو گزارش کنید تورو خدا به جاش براتون دو رکعت نماز میخونم 😐🤕🗿
۷ سال

عزیزم من چندین ساله سینوزیت دارم درمان میکنم هی عود میکنه رفتم متخصص گفت فقط راهش شستشوی بینی با سدیم کلراید هستش گفت هروقت عود کرد یه سدیم کلراید از داروخانه بگیر بینی رو شست و شو بده نمیخاد هربار بیای دکتر

حالا نمیدونم این درمان واسه پسر هفت ساله مناسبه یا نه البته کنار شست و شو آنتی بیوتیک و اسپری بینی و یه سری دارو داشتم ولی شست و شوی بینی با آب نمک خیلی مهم و موثر بود  

اگر زندگی مرگ است و مرگ زندگی پس درود بر مرگ و مرگ بر زندگی