2777
2789
عنوان

جاری بازی

539 بازدید | 35 پست

اقا من دوساله ازدواج کردم
کار من و جاریم یکیه با این تفاوت که من یه شرکت کوچیک دارم و دو تا کارمند جاریم خودش تو خونه کار میکنه
قبل نامزدی من چند بار با این درموردکار حرف زدم
تا اینکه چند تا از همکارا زنگ زدن گفتن این خانوم همش زنگ میزنه میگه تو پشت سر ما حرف زدی

منم دیگه با جاریم کلا در مورد کار صحبت نکردم
تا اینکه ما نامزد کردیمو ازدواج کردیم و کلا اصلا هیچ همکاریی با هم نکردیم
من خداروشکر وضعیت مالی همسرم خوبه اما همسر اون خیلی خوب کار نمیکنه
ولی خوب درآمد خودش خداروشکر خوبه
ولی متاسفانه خیلی علنی حسادت میکنه
مثلا ما خونمونو که خریدیم وقتی بهش گفتیم کاملا رنگش پرید وبی حال شد
این درحالیه که خودش هم یک هفته قبل خونه خریده اما به هیچ کدوم از ما نگفته و ما خیلی اتفاقی متوجه شدیم خونه خریده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا ماشینشو فروخته برای الباقی پول خونه به من گف نیاز به ماشین ندارم و میخوام بفروشمش و باز نگفت خونه خریده و منم اصلا به روی خودم نیاوردم که میدونه راستش خیلی هم برام مهم نبود که بگه یا نه 

اما هر چند روز ی بار به من یا همسرم یا برادر شوهرم زنگ میزنه که ماشینتونو بدید ما بریم فلان جا

من یبار ماشینمو دادم
همسرم خودش لازم داشت نداد
اما برادر شوهرم چند بار ماشینشو داده
حلا همسرم وبرادرش میگن دیگه ماشین ندیم بهش
وقتی اون از ما قایم کرده خونه خریدنشو ما چرا ماشینمونو هرروز بدیم دست اینا

ما خونمونو عوض کردیم بزرگترو تو منطقه بهتر همه تبریک گفتن حاریم یه بارم نپرسید پیشش هزار بار حرفش شد کاملا سکوت میکرد الان نزدیک یه ساله به شوهرم میگم حسوده میگه تو اشتباه میکنی😐اونم خونه داره

ب فاصله یه هفته خونه خریدی ازش میگی اون حسوده؟

عزیزم من اصلا نمیدونستم اون خونه خریده خودمم بعد از چند ماه گشتن خونه رو خریدم
اون کاملا در جریان بود ما قراره خونه بخریم و داریم میگردیم
اما ما اصلا در جریان خرید اون نبودیم و بعد از اینکه خریدیم فهمیدیم که اونم خریده

ما خونمونو عوض کردیم بزرگترو تو منطقه بهتر همه تبریک گفتن حاریم یه بارم نپرسید پیشش هزار بار حرفش شد ...

ببین این زنگ میزد به کسایی که من باهاشون کار میکردم میگفت فلانی پشت سرت حرف زده در حالی که من اصلا روحمم خبر نداشت و اون موقع هنوز جاریم نبود
ی بار یکی بهم گفت حواست به این فامیلتون باشه
گفتم کی؟

گفت فلانی  (جاریم)
گفتم اون فامیل ما نیس
گفت نمیدونم گفت فامیلتونه  بعد گفت بهش گفتی از من خرید نکنه من کلاهبردارم
گفتم خب من الان چند ساله با تو کار میکنم اگه کلاهبردار بودی خب خودمم کار نمیکردم
گفت منم واسه همین میگم حواست باشه تو تا حالا نگفتی اونو میشناسی اما اون گفت فامیلته و تو پشت سر من پیشش حرف زدی

احتمالا نگفتن که نگید از حسودی خودشون رو به آب وآتیش زدن خونه خریدن.

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
عزیزم من اصلا نمیدونستم اون خونه خریده خودمم بعد از چند ماه گشتن خونه رو خریدم اون کاملا در جریان ب ...

انقد بدم میاد از این کارا 

دیگه پنهون کردن نداره

منم خونه خریده بودم شوهرم به برادرشوهر و جاریم گفت بیاین بریم ببینید برادر شوهرم اومد ولی جاریم نیومد معلوم بود ناراحته ولی من بهش حق دادم چون اون ۲۲ سال بود ازدواج کرده بود هنوز مستاجر بود و من ۱۰ سال بعد ازدواجمون

انگار غصه میخورد ولی من بهش حق دادم