2777
2789
عنوان

جاری بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 35 پست
فروش لوازم دندونپزشکی

هر دو موفق باشید

چن تا جاری هستی

من‌به این‌نتیجه رسیدم‌اونایی که تعدادشون کمتره بیشتر درگیر جاری بازی میشن

ولی اونایی که چن تا جاری دارن با هم خوبن

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه مجرد ک بودم میگفتم میخام بشم عروس اخر خانواده واقعا همین کارو کردم دوتا جاری دارم یکی ۱۵ساله ازدواج کرده یکی هم۱۰سال 

منم یک ساله واقعا خیلی خوبه هم از اونا جون تری هم تو داری وسایل جدید میگیری اگه بحث حسودی باشه اونا حسودی میکنن تو راحتی دیگه

احتمالا نگفتن که نگید از حسودی خودشون رو به آب وآتیش زدن خونه خریدن.

بخدا من اصلا این اخلاقو ندارم
نمیگم وقتی یکی یه چیز بهتر از من بخره دلم نمیخواد منم بخرم
اما خب واقعا از پیشرفت بقیه خوشحال میشم
ببین حسادتش در حدیه که من تازه ازدواج کردم بودم برادر و خواهر شوهرم به من گفتن یه وقت پیش این حرفی نزنیا میره سریع پخش میکنه
باورتون میشه؟ خواهر شوهرم گفت درک میکنم تو عروسی ممکنه یه وقت از من ناراحت باشی اما پیش این نگو

من همیشه مجرد ک بودم میگفتم میخام بشم عروس اخر خانواده واقعا همین کارو کردم دوتا جاری دارم یکی ۱۵سال ...

دقیقا منم آخریم
حالا بزرگه خب سنش بالاس بچه همسن من داره و اصلا کاری ب ما نداره 

اما کوچیکه...

بخدا من اصلا این اخلاقو ندارم نمیگم وقتی یکی یه چیز بهتر از من بخره دلم نمیخواد منم بخرم اما خب وا ...

آره باورم میشه یه جاری دارم مادرشوهر و خواهرشوهرام بهش میگن سی ان ان😂😂

همینجور یه سره هم داره با این اون صحبت میکنه اطلاعات جمع میکنه ولی من اصلا باهاش حرفی نمیزنم در حد سلام وعلیک. هر چی بهش بگی انگار زنگ زدی به همه گفتی🤭

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
آره باورم میشه یه جاری دارم مادرشوهر و خواهرشوهرام بهش میگن سی ان ان😂😂 همینجور یه سره هم داره با ...

دقیقا اطلاعات همه رو جمع میکنه
اما خودش هیچی به کسی نمیگه
 از من میپرسید همسرت چقدر به باباش بابت اجاره انبار پول میده؟منم گفتم من نمیدونم
و واقعا خودم از همسرم هیچ وقت نپرسیدم اینو
اما اون میخواد بدونه که یه وقت پدر شوهرم مجانی مغازه نداده باشه اینا انبارش کنن

دقیقا منم آخریم حالا بزرگه خب سنش بالاس بچه همسن من داره و اصلا کاری ب ما نداره  اما کوچیکه.. ...

اوه. خب برا همینه منم خاستم اخری باشم ک دیگه من نخام حسودی کنم😂😂خب اخه همه ی حس حسودی تو وجودشون هس 😂بعد من حالا حالا ها بچه نمیخام  ولی جاریم هی میگه وای بچه بیار خب بخدا پشیمون میشی زود بچه بیاری بهتره میخاد منم بدبخت کنه چون خودش ی بچه فضول داره ک تو مهمونیا ابروشو میبره ولی من راحت

اوه. خب برا همینه منم خاستم اخری باشم ک دیگه من نخام حسودی کنم😂😂خب اخه همه ی حس حسودی تو وجود ...

چند وقت پیش من یه مهمونی گرفتم و چون این طبقه بالا ی پدرشوهرمه اینم دعوت کردم
به من زنگ زده میگه فلانی رو هم حتما دعوت کنا
گفتم نه نمیخوام دعوت کنم
خیلی ناراحت میشه اگه بهشبگیم ما دعوت بودیم تو دعوت نبودی
گفتم خب نباید بهش بگید
گفت ولی به نظر من دعوت کنی بهتره   

چقدر از این تیپ آدما بدم میاد،چقدرم زیادن و همه جا پخشن،حسود حسود هیچوقتم دلشون آروم نمیگیره و در حال تقلا واسه ضربه زدنن و هیچ جوره هم کوتاه نمیان،من فقط فاصله میگیرم هر چند میدونم باید برخورد کنم ولی ناچارا حوصله دعوا ندارم💫

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴
من همیشه مجرد ک بودم میگفتم میخام بشم عروس اخر خانواده واقعا همین کارو کردم دوتا جاری دارم یکی ۱۵سال ...

مثل اینه که بری کلاس پنجم بعد بخوای به کلاس اولی حسادت کنی اخه ادم میخواد رو به جلو حرکت کنه نه رو به عقب اونا هم که زودتر وارد زندگی شدن چیزهایی بدست اوردن که دیگه  حوصله فکر کردن به جهیزیه خریدن و عروسی و این چیزا ندارن این چیزا واسه اون ادمی که تازه داره تجربه میکن جالبه

اوه. خب برا همینه منم خاستم اخری باشم ک دیگه من نخام حسودی کنم😂😂خب اخه همه ی حس حسودی تو وجود ...

عزیز شماهم معلومه سنت کمه اینکه بچه زودتر بیاری بهتره نظر خیلیاس.واینکه بچش آبرو میبره یعنی چی خیلی ازبچه ها شیطونن اسمش روشه بچه.من بخاطر همین تحلیل های مسخره هیچوقت باجاریم راجع به بچه دارشدن وخونه دار شدن و....حرف نمیزنم ونه نظر میدم ونه اهمیت میدم که بعدا عین شما به اشتباه نیفته بگه حسود

ببین من قبلا هر کاری میخواستم بکنم به خانواده شوهر اطلاع میدادیم ولی التن چند سال ذره ای حرف نمیزنیم تازه بفهمن هم میگم دروغ گفتن نیست چنین چیزی نیست 

ما حتی سفر هم میریم نمیدونن 

ولی از کسی توقعی هم ندارم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر