2777
2789

اگر شما از خیانت جن سی همسرتون مطمعن شده باشید.

و برید تست زگیل بدید و مثبت بشه تست شما.

بچه هم نداشته باشین.

میمونین تو ازدواج؟؟؟

حتی اگه درآینده دیگه نتونین ازدواج کنین بخاطر زگیل؟؟؟

اگه بچه نداشتم وازخیانت جنسیش مطمئن بودم صددرصد جدایی 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دارم شوهرم زایده نداره خودمم نمیدونم از کجا گرفتم رابطه جنسی قبل شوهرم نداشتم ولی حس میکنم ویروسش تو خانوادم هست بخصوص مادرم ازدواج کردم شوهرم براش مهم نیس اصلا فقط رابطه دهانی اصلا نداریم و بهداشتو رعایت میکنیم

زگیل و hpv فقط جنسی منتقل میشه؟

زگیل اگه کسی توخونه داشته باشه لباسش بالباس زیر کس دیگه درارتباط باشه منتقل میشه باید هم خونه ایاش واکسن بزن

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
حتی اگه زگیل تناسلی گرفته باشی ازش؟؟؟

دیگه بدتر. دوسال دیگه ایدزم دورازجون میگیری

والا دوست من باهمین شرایط مونده چون شوهرشو دوست داره وبچه هم داره

دوستش داره واقعا 

من دارم شوهرم زایده نداره خودمم نمیدونم از کجا گرفتم رابطه جنسی قبل شوهرم نداشتم ولی حس میکنم ویروسش ...

خوب مگه شوهرت باید زائده داشته باشه؟ ممکنه ازاون گرفته باشی 

ما میریم مهمونی یا مهمان میاد و از سرویس مشترک گاها از حمام ایتفاده میکنیم پس اون چی چون ممکنه این مشکل رو داشته باشن..پس همه احتمال داره گرفته باشن 

من کسی رو میشناسم که داره وابدا بهداشت رعایت نمیکه.خیلی نگرانم خیلیییی

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.