2777
2789

وای بچه اش خیلی خیلی شیطون بود منم تازه عروسی کردم یعنی دیشب اعصابم خیلی خورد شد 

به همه چیز دست میزد شوهرمم برش داشت آوردش رو تخت باهاش کشتی گرفتن چنددفعه اومدم آروم گفتم بهش بیا بیرون لطفا روتخت جای کشتی نیست به همه وسایلای اتاق دست میزد درو قفل کردیم کلی جیغ زد بچه باز کنید گریه گریه باز کردیم اصلا اعصابمونو خورد کرد بستنی خورد ریخت رو روفرشی یعنی داشتم میترکیدم از عصبانیت سه ساعت بودن و رفتن باورتون میشه من و شوهرم گل گاو زبون دم کردیم خوردیم ازبس انقد بچه بی تربیت بودگفتم به شوهرم خیلی بچه اشونو بی تربیت بار آوردن گفتم تقصیر توام هست درش داشتی بردیش رو تخت هی کشتی میگیری که چی دفعه بعد در این اتاق قفل میشه هر بچه ای که بیاد یعنی اصلا دلم نمیخواد دعوتش کنم چون اون هی دعوت میکنه مجبورم 

😂😂😂

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه تو یدونه بوده واسه من همه با هم میان ۱۵ تا بچه ب شدت بی تربیت و شیطون و اصلا پدر و مادراشونم جلوشون نمیگیرن 

وقتایی ک میان من تا میرن چند دفعه سکته ناقص میزنم سالی ۷ .۸ بارم میان 

دلم خیلی گرفته حس شکست و نابودی عجیبی دارم نمیدونم تا کی باید ب ظاهر خوشحال باشم نمیدانم تا کی باید سنگینی نگاه ترحم امیز دیگران را ببینم نمیدانم پس کی نوبت خندیدن از ته دل برای من میشه ذوق برای بچم نمیدونم خدا چه زمانی را برای گرفتن دست جگر گوشم تعیین کرده یک ساله دبگه دو سال دیگه یا چند سال دیگ شاید هم هیچوقت 😭😭😭😭فقط میدونم بنده خوبی نیستم و بی طاقتم صبرم تموم شده تسلیمم . حس مادری برام شده آرزو 😔.. اگه امضام خوندی خوشحال میشم برام دعا کنی خدا بهم بچه سالم و صالح و خوشگل و باهوش بده ممنون 🌹🌹دکترا گفتن تخمک اهدایی 😭 ینی قرار نیست من بچه ای از خون و گوشت خودم داشته باشم مگ من چند سالمه خیلی سخته خیلیییییی 💔💔😭😭😭😭😭😭 خدایا فقط تو میتونی برام معجزه کن مگه من چندسالمه 😭😭 خدایا بهم بچه بده چیزی ازم نگیر بچه با عمر طولانی و با عزت ❤️ ممنون میشم دعام کنین خیلی محتاجم🌹🌹راجب دکتر زنان و ای وی اف و ای یو ای و عکس رنگی و... درمان هایی ک تاحالا انجام دادم سوالی داشتی بپرس دیگ انقد دکتر رفتم یه چیزایی میدونم 🥲

ببخشید بی تربیت نیست فضول کنجکاو منم بچه دورم خیلی دیدم بی تربیت فحش بده یکم شیطنت بچه بزرگ نکن نکو بچشون بی تربیت بار اوردن بچه میگن بچه شاه هم از تخت پایین میاره ولی لذت داره

به نظرم واقعا در کمال احترام جلوی بچه رو بگیر  اونا بچه به دنیا آوردن شما باید خونه تون به هم ...

انقد اعصابم خورد شد که نگو اصلا هم پانمیشن بچه اشونو بگیرن فقط یاد گرفتن کتک بزنن