2777
2789
عنوان

دیشب مهمونم جاریم بود نمیدونید چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 27 پست

چون بچه نداری این چیزا براتون عجیبه و مهمه

بعد جلو جاری و برادرشوهر دراتاق قفل کردی زشت هست 

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی

طفلک جاریت ..

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید بی تربیت نیست فضول کنجکاو منم بچه دورم خیلی دیدم بی تربیت فحش بده یکم شیطنت بچه بزرگ نکن نکو ...

چرا خیلی فحش های بد هم میده حرف های زشت میزنه هم بی تربیته هم فوق العاده شیطون 

چرا خیلی فحش های بد هم میده حرف های زشت میزنه هم بی تربیته هم فوق العاده شیطون 

وااای نگو ای جان من دیشب خیلی اعصابم خورد شد 3سالشه ولی مادرش اصلا نمیگیرش فقط میگه بیا دست نزن نکن از جاش پانمیشه 

انقد اعصابم خورد شد که نگو اصلا هم پانمیشن بچه اشونو بگیرن فقط یاد گرفتن کتک بزنن

عین عین عین پسر عمه منه بچه 

عمه منم فقط یا سرش جیغ میکشه یا میزنتش

منم یه بار که بچه بودم پسرعمه م هی منو میزد ولی عمه م لام تا کام حرفی نزد یهو از دهنم پرید گفتم مگه وحشی هستی که منو میزنی؟  عمه م پاشد رفت

نزدیک دو سه سال قهر بود

منم تازه ازدواج کرده بودم بچه جاریم خواهر شوهرم مبلام راحتیام با شکلات یکی کرده بودن منم فقط هرس میخوردم ولی الان که ۱۰ سال میگذره و دوتا دارم نه بچه هام بی ادبن نه بی تربیت فقط بچگی میکنن و هر کس بچه داره درک میکنه هیچ وقت هم خونم به تمیزی اول ازدواج نشد

چهار تا جاری دارم مثل غریبه بهاشون رفتار میکنم اینو مادرم که تجربه سی سال زندگی باهاشون داشت بهمون یاد داد

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
چون بچه نداری این چیزا براتون عجیبه و مهمه بعد جلو جاری و برادرشوهر دراتاق قفل کردی زشت هست 

نه چرا زشت باشه هرعادتی بدی تا آخر همونه به شوهرم گفتم از دفعه ی بعد دراتاق و قفل میکنم یعنی ولش میکردی میخواست تمام کشوهارو باز کنه دسایلاشو در بیاره والا خواهر شوهرمم یه دختر داره شیطون اومده بودن خونمون همش دنبال بچه اش بود ولی جاریم اصلا میتمرگه یه جا پانمیشه ازجاش 

چهار تا جاری دارم مثل غریبه بهاشون رفتار میکنم اینو مادرم که تجربه سی سال زندگی باهاشون داشت بهمون ی ...

والا منم 5تا جاری دارم بادوتاشون که اصلا رفت و آمد ندارم اون دوتای دیگه هم خیلی کم ولی اینم چون هی دعوت میکنه مجبورم دعوتش کنم خودم دوست ندارم 

واای وااای واااای کامل میفهم چی میگی.....

بچه جاری من هم خیلی بی ادب و شیطون هستن.

وقتی تازه ازدواج کرده بودیم شوهرم خیلییییی جوگیر میشد و هی باهاش کشتی میگرفت و شوخی میکردن. حتی اینقدر بی ادب بود ک دست روی من و شوهرم بلند میکرد. حتی منو زن عمو هم صدا نمیکرد و ب اسمم صدا میکرد.حتی مادر خودش هم ب اسم صدا میکرد.

بالای سرم نگاه کرده بود رمز گوشی منو یاد گرفته بود. تا رومو اونور میکردم گوشی منو وبرمیداشت میرفت توش بازی میکرد و توی عکس ها میرفت.خیلیییی بی ادب و بد دهن هستن. جاریمم توی صورتم نگاه میکرد ببینه برخوردم چطوریه.منم یواشکی ب شوهرم پیام میدادم چند بار بهش تذکر دادم.

مثلا میرفت توی اتاق میگفت اینو بده،نمیدادم شمر میشدم.

وقتی گوشیم رو قایم میکردم،میرفت ب باباش میگفت،باباشم میگفت زن عمو بهش بده دیگه.

این خیلی دوست داره...

خیلی بدشون میومد اگه نمیدادم.حتی برادرشوهرم میگفت خونه عموشه.اینجا شیطونی نکنه کجا کنه. همه کل خانواده شاکی بودن ازش.

الان جوری شده ک دیگه بهش محل نمیدم تا میان خونمون میرم در اتاق رو میبندم.

میره باز میکنه ولی باز میرم میبندم.

بار اول جاریم بدش میومد،پسرشو صدا میکرد میگفت بیا خودم از اسن چیزهایی ک اینا دارن میرم ۱۰۰ تاشو برات میخرم اینارو ولش کن.😐

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤