2777
2789

روز ۱۱ سیکلم رفتم سونو واژینال گفت تنبلی تخمدان داری شاید هرکی دیگه بود غمباد میگرفت ولی من خوشحال بودم که درد بدتری ندارم خودمو آماده کرده بودم که بگه کیست داری اونم‌آندومتریوز یا اینکه کیست پوکیده تو شکمت چون چن روزی بود پایین شکمم تیر میکشید گفت این تیرکشیدن ماله تخمدان نیست کیست نداشتی اینقدر خوشحال بودم ازاین بابت که یادم رفت بهم گفت تنبلی تخمدان داری تو سونو دقیقا مشخص شد ۶ ماهه عروسی کردم بهم گفت جلوگیری نکن باید سریع باردار شی دیگه به هیچی فکر نکردم قرصارو خریدم دیدم مدروکسی پروژسترون کلومفین  و اسید فولیک داده  از پریروز انگار دنیا رو سرم آوار شده دیگه حالم از بچه بهم میخوره 😭😭  منی که عاشق بچه بودم حس میکنم اول راه ناباروریم یعنی میشه باهمین یه نسخه باردار شد؟؟ اصلا این قرصا براکسی نتیجه داده چطور مصرفشون کردین؟؟

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الا ن دردت چیه بخاطر اینکه بارداری ناراحتی؟  خب تو احنما نمیدادی ک بارداریشی

نهههه باردار نیستم رفتم دکتر گفت تنبلی داری قرص داده برای تخمک گذاری 

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

چی میگی

هرچی خدا بخادهمون میشه تا  خدا نخاد نمیشه یه قانونی هست بنام قانون۱۷ثانیه به یه چیز فکر کنی بعد بتونی تا ۶۸ثانیه روش  تمرکز کنی بفکرت اون خواستت بسمتت میاد سعی کن قدرت تجسمت قوی کنی تا راحتر جذب زندگیت بشه  

الان باردار هسی یا نیسی

ناراحتی ک نیسی

یا ناراحتی ک هستی

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

من چاق بودم رفته بودم همینجوری چکاب سالانهدکتر سونو بهم گفت خانم تخمدان پر کیست 

و اگه جلوگیری میکنی دیگه جلوگیری نکن که بارداریت خیلی طول می‌کشه  آنقدر ترسیدم 

و کلی هم گریه کردم 

چهار ماه رژیم گرفتم با گریه ۲۶کیلو‌کم کردمماه اول باردار شدم😑

اسی منم تنبلی داشتم 

جلوگیری رو گذاشتم کنار چون فکر نمیکردم باردار بشم 

قصد بارداری هم نداشتم برای همین هیچ استرسی نداشتم 

نه ماه بعد ازدواجم باردار شدم 

بدون هیچ دارویی 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

سلام ترو خدا اگ کسی میدونه راهنمایی کنه شوهرم ده روز پیش مریض شد یه روز تب شدید گرفت ما شیش ماه تو اقدامیم قرار بود بره اورولژی  الان گوگل خوندم تب اسپرم ضعیف میکنه گفت تا 45روز به حالت اولیه بر نمیگرده بنظرتون بره اولورژی یا الان نتیجه دقیق نمیشه یا اصلا راسته اسپرم خراب میکنه