2777
2789
عنوان

از من بدتر

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 29 پست
يكي داشتم  مامان و خواهراش نزاشتن گفتن اينا هيچي ندارم باباش بدهكاره مامانش قيافش زشته ساده و ...

خاستگاری که ب ظاهر باشه همون بهتر رفت یکی باشه دلی دوست داسته باشه

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ..این صبر که من میکنم افشردن جان است

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نفهمیدم منطورت جیه میگی زشتن مگه همه مامان باباها انجلینا جولی و برد پیتن این اقوام رو هم ولشون کن ا ...

كل اقوام مادرمو تحويل نميگيره . بخاطر همين من ميرم جلو با منم سردن  همش من بايد تحويلشون بگيرم 

بابامو تنها ميزارن

حتي خاله هام يدونشم سمت ما نميان جواب سلام مادرمو با سر ميدن

عزیزم عزت رو خدا به آدم میده

تو عزت و خوشبختی رو در داشتن پول و خانواده و...جستجو نکن.

بعضی ها بودن پولدار بودن،خوشگل بودن،مامان و بابای حسابی هم داشتند اما کارشون به جایی رسیده که خودکشی کردند‌.

تو با وجود همه اینها به پدر و مادرت احترام بزار،افتخار کن و محبت کن.

رضایت و دعای پدر و مادر خیلی در خوشبختی موثره

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

من نمیگم شما بدی یاجوونا بدن اخه منم جوونم درک میکنم چی میگی اما بخدا پدرمادر خیلیییی مقدس ان من خیل ...

شما پدر مادر خودتو تحربه كردي ازبقيه فقط ظاهر شو ديدي

اونا هم ی روزی قشنگ بودن روزشگار پیرشون کرد هرروزم که کف پای پدر مادرتو ببوسی کمه نیدونی چرا این حر ...

خودم ميرم كسي محلم نميده برميگردم 

اعتماد بنفسم چي اوورده پاييين؟؟؟ من دارم دليلشو بهت ميگم خب!!!

كل اقوام مادرمو تحويل نميگيره . بخاطر همين من ميرم جلو با منم سردن  همش من بايد تحويلشون بگيرم& ...

خاله عمه دایی به درد لای جرز میخوره بابای من پدلدار از همشون سرتره هیچکدوم هم مارو تحویل نمیگیرن حسودیشون میشه اگه بخوای بخاطر اونا ناراحت باشی باید بمیری من که اصلا برام مهم نیست مهم بابا و مامان و شوهر و بچه هام و خواهرامن همین و بس

خاله عمه دایی به درد لای جرز میخوره بابای من پدلدار از همشون سرتره هیچکدوم هم مارو تحویل نمیگیرن حسو ...

پس ججوري برخورد ميكني جايي ميبينيشون؟؟

خالم و دختر خاله هام اصلا حرف نميزنن با ما 

با بقيشون خوبن

پس ججوري برخورد ميكني جايي ميبينيشون؟؟ خالم و دختر خاله هام اصلا حرف نميزنن با ما  با بقيشون ...

من هم حرف نمیزنم باهاشون میگم میخندم سرخوسم یه کاری میکنم اونا از حسودی دق کنن نه من حالم از همسون بهم میخوره