2821
2789
عنوان

از من بدتر

127 بازدید | 29 پست

من ديگع كم اووردم ٢٩سالمه سنم رفته بالا 

مجردم

از مامان بابام بدم مياد هم زشتن هم تو سري خور ساده هم بي سواد

هم بي پولللل 

كلي هزينه انداختن گردن من 

منم تنهايي نميتونم 

هيچكس مارو تحويل نميگيره 

اقوام كسي با من دوست نميشه 

ديگه هميشع تنها ميگردم يا مدام يجا تنها نشستم 

مامان بابامم همينطور 

هرروز دارم گريه ميكنم 

دوس دارم زندگي تموم بشه 

بريدم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم. تاحالا خواستگار نداشتین؟؟

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

اولین قدم اینه که قدر پدر مادرتو بدونی و خدارو بخاطر وجودشون شکر کنی . شکر نعمت نعمتت افزون کند. دستشون رو ببوس . و در وجود خودت بخاطر وجودشون شاد باش. هیچکسی هم باهات دوست نشه دلیل نمیشع ک راجت ب پدر مادرت اینجوری بگی

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

چه ربطی به مامان و بابات داره 

الان که قدیم نیست 

به خودت یه تکونی بده برو کار کن 

دوست هم پیدا میکنی 

براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

نفهمیدم منطورت جیه میگی زشتن مگه همه مامان باباها انجلینا جولی و برد پیتن این اقوام رو هم ولشون کن اگه هم مولدار بودین ار حسودی تحویلتون نمیگرفتن فقط تو این دنیا همین پدر و مادر که برات میمونه بخاطر اقوام گوشه نشین شدی پاشو شاد باش از حسودی بمیرن

خودم ادم نيستم ؟؟ مشكل اينه كسي جوونارو نميبينه واسه سگ گربه دلسوزي ميكنيد اما كودك زباله گردو نميب ...

من نمیگم شما بدی یاجوونا بدن اخه منم جوونم درک میکنم چی میگی اما بخدا پدرمادر خیلیییی مقدس ان من خیلیییی دوسشون دارم تمام مادرا وپدران زحمت کش سرزمینم را

اولین قدم اینه که قدر پدر مادرتو بدونی و خدارو بخاطر وجودشون شکر کنی . شکر نعمت نعمتت افزون کند. دست ...

خودم عقل دارم ، ميبينم چرا اهميت نميدن به مرور اعتمادبنفس خودمم اومد پايين بخاطر نداشته هام 

بهاطر بي پولي بخاطر اينكه مامان بابام خونواده مهم نبوده براشون به فكر بچش نبوده بفكر مردم بودن 

الانم خودشون بايد عذاب بكشن ، نه منه بيگناه 

الان مشکلت بی سوادی و زشتی پدر و مادرته

والا پدر و مادر منم زیبا نیستن سواد انچنانی هم ندارن ولی عشق منند نفس من هستن خب شرایط زندگیشن اینجور بوده ما که نباید به خاطر این چیز ها از پدر و مادرمون بدمون بیاد راستی وقتی دختر خونه بابام بودن پند سال به خاطر نداشتن جهیزیه خواستگارهام را رد کردم تا خودم شاغل شدم و ازدواج کردم ولییییییییییییییییییییییییییی پدر و مادرم بهترین ادم های زندگیم هستن عاشقشونم دعا کنید همیشه سایه شون بالا سر و من و بچم باشن

خودم عقل دارم ، ميبينم چرا اهميت نميدن به مرور اعتمادبنفس خودمم اومد پايين بخاطر نداشته هام  ب ...

این چ حرفیه میزنی انگار ۵ سالته. ۲۹ کم سنی نیست. توام میتونستی بسازی و از این ب بعدم میتونی بسازی

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
عزیزم. تاحالا خواستگار نداشتین؟؟

يكي داشتم 

مامان و خواهراش نزاشتن گفتن اينا هيچي ندارم باباش بدهكاره مامانش قيافش زشته ساده و بدبخته 

اينارو شنيدم 

اصلا جواب سلاممو نميدادن بدون دليل 

مامانمو كم محل ميكردن 

اونا هم ی روزی قشنگ بودن روزشگار پیرشون کرد

هرروزم که کف پای پدر مادرتو ببوسی کمه نیدونی چرا این حرفو میزنی چون مادر نشدی خودت انشالله ی روزی مادر شدی 

امیدوارم دیر نشده باشه اون روز هرروز نوکری پدر مادرت بکنی کمه خواهرم شما اعتماد بنفس نداری تقصیر کسی ننداز .

بیست نه ساله فکر نکنم اونقدر ساده کم زبان باشی که کسی طرفت نیاد خودت حتمن نمیری سمت کسی کششی ندارن بهت

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ..این صبر که من میکنم افشردن جان است