2777
2789
من خودم دوتا بچه دارم .شرایط مملکت برای همه ماسخته ولی این اوضاع نباید ،باعث بشه که به بچه هامون آسی ...

بچه من حاضر نیست مدرسه عادی بره واصلا خواهر وبرادر دوست نداره چرا فکرمیکنید همه بچه ها مثل هم هستن،ما خودمون چهارتاییم هرکدوم یه شهر هستیم وگرفتاریهای خودمونو داریم نهایت یکی دوبار در هفته تماس بگیریم ولی کاری برای هم نمیکنیم عملا،ممکنه در آینده بچه هامونم همینطور بشن همه خواهر برادرها نزدیک هم نیستن بعد ها خودشون هزار کار دارن و خود به خود از هم دور میشن

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ای وای درک متنم چقدر پایین اومده😂

😂😂😂عوارض سه تا بچه داشتنه خواااهر

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

خودم تا ۱۷ سالگی تک فرزند بودم و اصلا دوست نداشتم و ندارم تک فرزندی رو 

همیشه در حسرت خواهر برادر بودم باهاشون بازی کنم،یا الان ک ازدواج کردم یکی باشه بالاخره بعد ازدواج هم خواهر یا برادر داشتن خوبه میشه خونه هم رفت،من میگفتم ب مامانم آبجی و داداش میخوام میگفت دختر خاله هات هستن فک می‌کرد همیشه روابط مث قبل پررنگ میمونه همون موقع هم مامان و بابام میگفتن خودت کافی هستی و از پس خرج برنمیایم ولی بعد ۱۷ سال داداشم اومد،اما خب من کجا و اون کجا 

الان مامانم میگه کاش همون موقع تو ۴ ۵ سالت بود نون خالی خورده بودم ولی یکی دیگه  آورده بودم چون الان حوصله بچه و سرو صدا نداره،

تک فرزندی یعنی بی کسی و من اینو زیاد حس میکنم.

و در آخر،تو پیری هم مسئولیت دونفر میمونه برا بچه،همیشه ک آدم جوون و سالم نیست پس چه بهتر حداقل دوتا باشه‌.

نظر من اینه که این مسئه اصلا نیاز به نظرسنجی نداره چون اگه همه هم بگن تک فرزندی بده باید شرایط خودت رو درنظر بگیری که مهمتریناش سن پدر و مادر وضعیت مالی وضعیت روحی و شرایط جامعه هستش اگه همش یا اکثر شرایطش رو داری بیار در غیر اینصورت نه تنها در حق بچه اولت و خودتون ظلم کردی بعد بچه دوم یه سوهان روح جدید بهت اضافه میشه که چرا در حق یه بچه دیگه ظلم کردم و آوردمش تو این وضعیت واقعا شرایط جامعه و مملکت بی آب و هوا و بدون شرایط اجتماعی مناسب رو هم درنظر بگیر و اینکه اکثر بچه ها الان تک فرزندن و مثل زمان ما چیز عجیب و غریبی نیست 

البته که تو شرایط اجتماعی و اقتصادی و رفاهی مناسب تک فرزندی خوب نیست

دیگه مغزم تموم شده😂

چهارمی و بیار درست میشه😆

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
زمان ما با اینکه فراوونی بود بازم حسرت خیلی چیزا ب دلمون مونده چه برسه الان توی خوردو خوراکمون نمونی ...

عزیزم سیسمونی رو میگی؟

خب ببین برای بچه دوم خیلی چیزارو لازم نیست بخری

مثلا من دارم فکر می کنم دخترم صندلی ماشین، صندلی غذا، کالسکه  و کارتون های زبان اصلی(حدود ۲۰۰ تا)، ماشین و کللللی کتاب و کلی وسیله داره که ما هشت سال پیش برای اینا کلی هزینه کردیم، اما الان اگر بخوام دومی رو بیارم دیگه اینارو نمیخرم.

بعدم به هر حال هر کاری سختی داره

باید ببینی چقدر مشتاقی

اونی که به فکر دومیه، قطعا سختیشو به جون خریده

من و همسرم مصرانه تاکید روی تک فرزتدی داشتیم، الان چند وقته نظر من عوض شده و همسرمو متقاعد کردم 

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
بچه من حاضر نیست مدرسه عادی بره واصلا خواهر وبرادر دوست نداره چرا فکرمیکنید همه بچه ها مثل هم هستن،م ...

درسته ک هرکسی میره دنبال زندگی خودش و گرفتاری های خودش داره اما همون هفته ای دوبار زنگ زدن هم خوبه لااقل یکی هست بهت زنگ بزنه حالت بپرسه و تو بدونی مشکلی هم داشته باشی ک نتونی به پدر مادر بگی یکی هست ک بهش بگی.کاری هم نکنه یه همدردی هم فکری ک میکنه.

خودم تا ۱۷ سالگی تک فرزند بودم و اصلا دوست نداشتم و ندارم تک فرزندی رو  همیشه در حسرت خواهر بر ...

درکت میکنم 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

خانما چرا سعی دارید هرکدوم به بقیه نظرتون را تحمیل کنید و دل همدیگه را آشوب کنید بابا هرکی بسته به زندگی خودش باید تصمیم بگیره یکی شبیه من نه جسمی میتونم نه مالی وروحی و به تک فرزندی اکتفا کردم یکی هم میتونسته و دوست داشته یا اصلا ناخواسته بوده چرا تو دل همدیگه را خالی میکنیم با این حرفا

متاسفانه شرایط جسمیشو ندارم وگرنه دلم یکی دیگه رو میخواد

منم سه تا سزارین شدم  اصصلا دوست ندارم ریسک کنم برای بعدی شوهرمم بدش نمیاد .،،🫠منتها سخته خیلی،.خدا حفظ کنه همینا رو ،هم مال شمارو  

خانما چرا سعی دارید هرکدوم به بقیه نظرتون را تحمیل کنید و دل همدیگه را آشوب کنید بابا هرکی بسته به ز ...

اره دقیقا من دومی رو باردارم حالا هی میگن جامعه جامعه .خب هر کسی هر طوری دوست داره تصمیم میگیره بسته به شرایطش

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم