2777
2789
عنوان

خیلی میترسم .....

525 بازدید | 27 پست

شوهرم حالش داره روزبه روز بدتر میشه بچه ها 

خیلی تنهام ، هیچ کسو ندارم 

خانوادم که هیچ، دریغ از یک جو توجه محبت حمایت 

شوهرم اسکیزوفرنی داره ، خودم میبینم که هرروز داره بیماریش پیشرفت میکنه ، حالش بدتر میشه ، از کار افتاده میشه، محیط کارش متوجه شدن ، میترسم کارشم از دست بده ، نه پولی نه خونه  ، نه کمک و حمایتی ، همش دارم به این فکر میکنم شوهرم حالش وخیم تر بشه ، از کار بیرونش کنن، مسلما دیگه نگه داری و کنار اومدن باهاش سخت ، حتی غیرممکن میشه، بستری بشه چیکار کنم

با یه بچه ی دختر 

خیلی تنهام 

خیلی میترسم بچه ها

دکترش رو عوض کن تا دیر نشده

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدای بزرگی داری هیچوقت تنها نخواهی بود برات از ته قلبم دعا میکنم گره های زندگیت باز بشه حل بشه دوباره سلامتشونو به دست بیارن و خدا هست مطمئنم بنده هاشو هیچوقت تنها نزاشته ایشالله حضورشو(خدا❤️) مهربونیشو برکتشو تو زندگیت ببینی 

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍

کاش نمیومدم تو این تاپیک،ولی خب خدا بهت صبر بده عزیزم

همسر من هم اسکیزوفرنی داره،خیلی اذیت شدم خیلی ترسناک بود برای من و خب بخاطر مواردی که پیش اومد و دلم نمیخواد یادآوری بشه ،روانپزشکشون تشخیص دادن برای من خطر جانی دارن،بیکار شدن،بستری ام شدن ولی خب ...حالتو میفهمم،من شکستم 

الان هشت ماهه جدا زندگی می کنم

نذر کردم خوب بشه نشد،رفتم مشهد نشد به هردری زدم نشد 

انشاالله همسر شما بهبود پیدا کنن

خدای بزرگی داری هیچوقت تنها نخواهی بود برات از ته قلبم دعا میکنم گره های زندگیت باز بشه حل بشه دوبار ...

خیلی نیاز دارم به این حرفا ، ممنونم ⚘⚘

الهی آمین 🤲🤲🤲🤲

کاش نمیومدم تو این تاپیک،ولی خب خدا بهت صبر بده عزیزم همسر من هم اسکیزوفرنی داره،خیلی اذیت شدم خ ...

منم بعید میدونم خوب بشه ، اخیرا به چشم میبینم هرروز داره بدتر میشه ، داره آب میشه 

حامی داری؟ درامدی حقوقی ؟

منم بعید میدونم خوب بشه ، اخیرا به چشم میبینم هرروز داره بدتر میشه ، داره آب میشه  حامی داری؟ ...

اومدم خونه پدرم ،شاغلم 

ولی خب از لحاظ روحی نابود شدم تو سن کم تمان موهام سفید شد

دارو میخوره ، ولی کنترل نمیشه ! 

از خدا میخوام مثل شوهر من نباشن همسرتون 

مطمعنید میخورن؟ همسر من تا وقتی میخورد اوکی بود ولی خب همشم خواب بود و بی احساس

من شرایط خیلی برام سخت شده بود خیلی 

فقط عشقم سعی کن آرامش خودتو حفظ کنی،و به ایشونم آرامش بدی،و بخدا توکل کنی حتما خداشمارو مبینه،و اینک ...

شرایط من خیلی سخته 

بی کسی و تنهایی امانمو بریده 

شما بچه دارید؟

شرایط من خیلی سخته  بی کسی و تنهایی امانمو بریده  شما بچه دارید؟

خدا کمکت کنه .خیلی خیلی ناراحت شدم عزیزم دو س بار قبلم تاپیکاتو دیدم در مورد شوهرت .کاش یروز  تاپیک بزنی خبر سلامتی همسرتون بدی .برای شوهرت سر نمازم دعا میکنم