2777
2789
عنوان

خیلی میترسم .....

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 27 پست
شرایط من خیلی سخته  بی کسی و تنهایی امانمو بریده  شما بچه دارید؟

بچم تو همون اوج بیماریش بر اثر استرس شدید سقط شد

رفتم سراغ تاپیک های قبلیتون ،حالم خیلی بد شد خیلی 

من خانواده شوهرم میدونستن بیماره و براش زن گرفتن،ولی خب با نزدیک شدن به ۳۰ سالگی مریضیش اوج گرفت،روزی ده بار بهش زنگ میزدندمادر و وپدرش ،اصلا شرایط خیلی بد که نمیتونم تعریف کنم،من خودم تحت درمانم براثر اتفاقی که تو اون زندکی برام افتاد تازه تونستم با آدما مثل گذشته ارتباط بگیرم و یک ماهه که شاغلم ولی هنوز جدا نشدم

بچم تو همون اوج بیماریش بر اثر استرس شدید سقط شد رفتم سراغ تاپیک های قبلیتون ،حالم خیلی بد شد خیلی& ...

عزیزم از خدا میخوام حال همسرتون ی جوری خوب بشه که همه ی این روزا یادت بره ،انشالله این بیماری کاملا از وجودشون خارج بشه 

یادآوری اون شرایط و حال همسرم خیلی حالمو بد میکنه ببخشید 

ولی قطعا با توضیحاتی که خوندم نوع بیماری هاشون یکی نیست با همسر من ،چون همسر من به قصد کشتن ... ولی بعدش پشیمون میشد و کلی گریه میکرد،آخرشم پلیس و پدرم نجاتم دادن ،پس از رحمت خدا ناامید نشو گلم

اگر تهران هستی کلینیک آکسون رو سرچ کن و برو ،من همسرم رو بزدم از لحاظ ظاهری و اخلاقی واقعا اوکی شد انگار که معجزه شده باشه ولی خب متأسفانه همون موقع ام روانپزشکش به من گفت که چون بیماری همسرم ریشه ژنتیکی داشته قابل درمان نیست،( بعضیا ژنتیکی ،بعضیا بر اثر نوع تغذیه،شرایط روحی،مخدر گل و ...) اینا کنترل میشن تا حد زیادی و خطرناک نیستن 

پس انشاالله همسر شما خوب میشن ،توکلتونو به خدا از دست ندید و از خودش بخوایید 

لطفا پیامم رو ریپلای نکنید چون مرور اون اتفاقات برام خیلی سخته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترش رو عوض کنید عزیزم

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
منم بعید میدونم خوب بشه ، اخیرا به چشم میبینم هرروز داره بدتر میشه ، داره آب میشه  حامی داری؟ ...

به نیت شفاش شروع کن هر روز یک صفحه یا بیشتر قران بخون .هیچ روزی بی قران خوندن سپری نکن.بخدا وقتی ختم بشه یه مشکلت حل میشه.و به نیت شفاش میتونی سوره یس هم بخونی به کرات.ناامید نباش.خدا حواسش بهتون هست.

نه بترس نه ناامید شو.تو بدترین حالت شوهرت بیمار میمونه خودتون که چهارستون تنتون سالمه.

خودت بزرگترین حامی این زندگی بعد خدا هستی.

خودتو نباز و از خدا برکت و سلامتی بخواه.

خدا نمیشه درد بده درمان نده.

مطمئن باش حواسش بهت هست.نیاز به حمایت کس دیگه نداری.

عزیزم دکترشو عوض کن شاید اصلا علایم بیماریش نیست تاثیر داروهاس

خواهرمنو تشخیص پارکینسون داده بودن داروها روز با روز بدترش میکرد طفلکو تا اینکه قطعش کردیم برگشت به حال اولش

البته قطع داروهای اعصاب روان باید زیر نظر پزشک باشه 

خدا ان شاءالله کمکت کنه و خودش راهی پیش پات بزاره

زردیس از کار بیرونش نمیکنن فوقش بازنشسته میشه  نمیخوای ببریش دکتر بستریش کنی

بازم سخته دیگه 

فکر کن یه آدم مریض اینجوری صبح تا شب بشینه تو خونه ، وحشتناک میشه اوضاع

بازم سخته دیگه  فکر کن یه آدم مریض اینجوری صبح تا شب بشینه تو خونه ، وحشتناک میشه اوضاع

اره باز کار براش خوب بود چند ساعت می‌رفت بیرون حال و هواش عوض میشد، تو این روزا هوای دخترت هم داشته باش

اینجمه اورگیم، بختیمیز قاره ده اولسا کفنیمز آق اولجاخ💔