2777
2789
من دوبار بخاطر بارداری پوچ سقط داشتم.هر دو تا رو توی هفته ۶ تشخیص دادن و درست بود 

انشاالله که ب سلامتی باردار شی عزیزم یه سوال دارم خودشون سقط شدن یا نه قرص یا کورتاژ کردین  علائم جسمی هم داشتین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۶ هفته رفتم گفت بارداری پوچه دوهفته دیگه بیا دوهفته بعد رفتم گفت قلب و همه چیش تشکیل شده

خدا براتون حفظش کنه انشاالله علائم بارداری داشتین یانه 

من داشتم قرص خوردم افتاد هشت هفته ولی گفت تا دوازده وایسا

انشاالله بسلامتی باردارشین مجدد 

ممنونم ک وقت گذاشتی جواب دادی علائم خاصی داشتی ؟

خودت قرص تهیه کردی یا دکتر داد 

من ۶هفته رفتم گفتن پوچه بعد دوهفته باز سونو دادم دیگه تایید کردن پوچه گفتن اگه خونریزی نگرفتی برو کو ...

علائمی هم داشتین یانه 

ممنونم ک وقت گذاشتین جواب دادین بهترین هانصیبتون باشه انشاالله

انشاالله که ب سلامتی باردار شی عزیزم یه سوال دارم خودشون سقط شدن یا نه قرص یا کورتاژ کردین  علا ...

باردار ک شدم خدارو شکر،الان پسرم یک سال و نیمشه 

اولی و خودش سقط شد و خود ب خود دل درد و خون ریزی داشتم.دومی هم همون علائم و داشتم و ی چیزایی هم دفع شد اما تو سونوی بقایای جنین گفتن ک اصلا جنین نرفته و هست کامل،بستری شدم و قرص استفاده کردم اما با قرصم سقط نشد در نهایت کورتاژ کردم 

الان برای شما گفتن پوچه؟

ارع سونو اول فعلا رفتم گفتن سونوگراف گفت هفته اینده تکرارشه اما پزشکم گفت ۱۰روز دیگه مجدد 

همون ۱۰روز میرم چون در نهایت معالج کننده پزشک نه سونوگراف 

جز استفراغ اما علائم شکمی و درد سینه کمتر شده 

راستش سپردم بخدا اما نمیخامم ندونسته قدم بردارم براهمین از تجربیاتتون خواستم استفاده کنم ب هر جهت واقعا ممنونم ک برا جواب دادن وقت گذاشتین بهترین هاروزیتون شه 

ارع سونو اول فعلا رفتم گفتن سونوگراف گفت هفته اینده تکرارشه اما پزشکم گفت ۱۰روز دیگه مجدد  همو ...

االآن شما چند هفته رفتین سونو دادین و تاریخ داخل سونو اونم بهم بگید

I’m happy 😆