2777
2789
انشاالله که ب سلامتی باردار شی عزیزم یه سوال دارم خودشون سقط شدن یا نه قرص یا کورتاژ کردین  علا ...

علائم بارداری مثل حالت تهوع و اینا نداشتم اصلا اما خب نداشتن علائم ربطی به این مساله نداره و هر کسی یجوریه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باردار ک شدم خدارو شکر،الان پسرم یک سال و نیمشه  اولی و خودش سقط شد و خود ب خود دل درد و خون ر ...

خداروشکر خدا حفظش کنه عزیزدلتون براتون 

قرص خیلی سخته 😢باز کورتاژ اذیتش کمتره ب نسبت البته حسم میگه نمدونم ب هرجهت ممنون ک وقت گذاشتی عزیزم 

تنت سلامت باشه 

خداروشکر خدا حفظش کنه عزیزدلتون براتون  قرص خیلی سخته 😢باز کورتاژ اذیتش کمتره ب نسبت البته حس ...

قرص سخت تره اما عوارض کمتری داره

من دو برابر چیزی ک مجاز پزشکی بود قرص استفاده کردم،اما کوچکترین علامتی نداشتم ن درد ن خون ریزی ن لرز همه ماما ها تعجب کرده بودن‌.دگ مجبورا کورتاژ کردم 

تاریخ سونو وخودم یکی بود ۶هفته ۳روز

منم همین تاریخ بودم میتونم بهت اطمینان بدم که هیچی نیست نگران نباش فقط دوهفته دیگه برو سونو بده یعنی آخرای ۸ هفته دیگه بچه بزرگ شده میبیننش توی این تایمم خدایی نکرده پوچ باشه خودش سقط میشه خونریزی میکنی

I’m happy 😆 
علائمی هم داشتین یانه  ممنونم ک وقت گذاشتین جواب دادین بهترین هانصیبتون باشه انشاالله

خواهش میکنم عزیزم انشاالله هرچی خیره برات پیش بیاد. نه اصلا علایم نداشتم نگران نباش اگه هم سقط بشه بعدش بزودی باردار میشی من شش ماه بعد کورتاژ باردار شدم

منم همین تاریخ بودم میتونم بهت اطمینان بدم که هیچی نیست نگران نباش فقط دوهفته دیگه برو سونو بده یعنی ...

راستش علائمم خیلی زیاده تاالان ب کسی نگفتیم شوهرم بنده خدا اذیته خودم از این همه درد کلافه ام بدنم کم اورده الان ی هفتس کارم شده هرشب سرم زدن 

شوهرم نگران خودمه صبر نمیکنه میگه اگه نیس انقدر عذاب اذیت نشو بریم دکتر تموم شه این دردا 

همینطوری با اصرار خودم بجا هفت روز سونوگراف ده روز دکتر بحرف کنه 

از همه نظر عزیزدلتون سلامت بود وهست 

خدا برات از چشموزبون بد حفظش کنه 

راستش علائمم خیلی زیاده تاالان ب کسی نگفتیم شوهرم بنده خدا اذیته خودم از این همه درد کلافه ام بدنم ک ...

مرسی قشنگم استرس نداشته باش ما دوهفته از قشنگترین دورتموند زهر کردیم شما نکن

I’m happy 😆 
خواهش میکنم عزیزم انشاالله هرچی خیره برات پیش بیاد. نه اصلا علایم نداشتم نگران نباش اگه هم سقط بشه ب ...

ممنونم برا انرژی دعای خوبت ، انقدر حال بدی کشیدم ک فعلا از کلم افتاد ب معنای واقعی جنازه ام الانم ب لطف سرم تونستم تاپیک بزنم 

مرسی قشنگم استرس نداشته باش ما دوهفته از قشنگترین دورتموند زهر کردیم شما نکن

راستش دلم ب بودن خود خدا گرمه من چیکارم برا اینکه نتیجه چی بشه سپردم بخودش اما گفتم اگر میدی سلامت و از همه نظر بهترین نه اینکه اجبار 

تو زندگیم اولین بار ک انقدر تسلیم خواسته خودشم  ولی بلاتکلیفی و این درد ها و حالتام تحملمو کم کردع 

بابت انرژی خوبت ممنونم 

ممنونم برا انرژی دعای خوبت ، انقدر حال بدی کشیدم ک فعلا از کلم افتاد ب معنای واقعی جنازه ام الا ...

عزیزم یاد سه سال پیش خودم افتادم دقیقا همین حالو داشتم غصه نخور میگذره بعدش انشاالله صاحب یه نی نی ناز وتپلو وخوشگل میشی 😍 بهت قول میدم اینم میگذره 

ایشالا شما نگران نباش معمولا تا دوبار پوچ مشکلی پیش نمیاد ایشالا بعدی نی نی خوشگل میشه برات

توکل بخدا انشاالله 

ممنون از دعا وانرژی خوبت 

تنتون سلامت🌺