2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حس نفس تنگی که انگار میخوام جون بدم هر وقت استرس شدید بگیرم اینجوری میشم داروی خاصی استفاده نمیکنم

پس حتما برو دکتر منم دقیقا همین علائم داشتم تقریبا هرروز + چندتا علائم دیگه که رفتم پی متخصص اعصاب و روان بهم دارو داد خداروشکر کنترل شده است ولی گفته نباید فعلا داروهاتو قطع کنی

چندوقت پنیک دارین و چند وقت یکبار حمله عصبی بهتون دست میده علائمتون چیه و اینکه دارو مصرف میکنید ؟

دارو نه عزیزم مدتی قطع کردم فقط وقتی پانیک دست میده کلردیاز پوکساید ضد استری میخورم معمولا نزدیک پریودی زیاد میشه حمله ها 

😎💚🐬
دارو نه عزیزم مدتی قطع کردم فقط وقتی پانیک دست میده کلردیاز پوکساید ضد استری میخورم معمولا نزدیک پری ...

من خودم لووسر ۵۰ و کلونازپام ۱ گرم میخورم دکتر تاکید کرده که نباید داروهاتو خودسرانه قطع کنی چون ممکنه به قلب صدمه وارد کنه اگه نیاز بود کم کم با دوز کم قطعش میکنیم 

من خودم لووسر ۵۰ و کلونازپام ۱ گرم میخورم دکتر تاکید کرده که نباید داروهاتو خودسرانه قطع کنی چون ممک ...

این قرصا رو نمیشناسم عزیزم. ولی خب دکترتون درست گفتند من زیر نظر پزشک قطع کردم و فقط بهم یه قرص داده موقعی که بهم حمله دست میده میخورم امیدوارم زودتر بهتر بشی 

😎💚🐬
باور کن حوصله دکتر رفتن ندارم فقط عذاب میکشم

چرا عزیزم دکتر میتونه با یه دونه یا دوتا قرص خیلی خیلی مشکلتون کم کنه مثل خود من داشتم دیونه میشدم حتی جرات نمیکردم دیگه مهمونی برم چندبار اون اوایل تو مراسمات و مهمانی‌ها بهم دست داد از شدت خجالت و نگاه‌های مضطرب اطرافیانم میخواستم بمیرم ولی الان کنترل شده است فقط از خدا میخوام به طور کامل بدون نیاز به دارو از بدنم بره

این قرصا رو نمیشناسم عزیزم. ولی خب دکترتون درست گفتند من زیر نظر پزشک قطع کردم و فقط بهم یه قرص داده ...

خیلی ممنون گلم انشالله شما هم همینطور بدون نیاز به دارو و دکتر به روال طبیعی زندگی برگردیم 

امیدوارم عزیزم من شنیدم از، یه سنی به بعد ناپدید میشه این حملات اوجش قبل سی و. پنج سالگیه

واقعا ؟ خداکنه همینطور باشه من ۳۳ سالمه و یک ساله که درگیرش هستم البته الان خداروشکر خیلی بهتر شدم ولی هنوز درمانم کامل نشده همش دارم به روزی فکر میکنن که این دوتاقرص اعصاب از گردنم بیفته

واقعا ؟ خداکنه همینطور باشه من ۳۳ سالمه و یک ساله که درگیرش هستم البته الان خداروشکر خیلی بهتر شدم و ...

اره عزیزم من مادربزرگم داشت   میگفت سنش بالانر رفته دیگه سراغش نیامده ولی جوون تر که هستی. به خاطر هورمون و هیجانات ریسک پانیک بالامیره. و اینکه من تقریبا از ۱۱سالگیم تا به الان پانیک داشتم ولی باهاش کنار امدم. به جای جنگیدن و ناراحتی باید بپذیریش و یاد بگیری کنترلش کنی. هر وقت بهم دست میده به دوستم زنگ میزنم صحبت میکنم یا با مامانم، در موردش حرف میزنم. اینجور مواقع حتما دراز بکش و سعی کن چشماتو ببندی  یا بشینی  کلا چند دقیقه بیشتر نیست و هیچ اسیبی بهت نمیزنه و. رد میشه من اینطوری اروم میشم. 

گاهی داخل کیسه فریز نفس میکشم  تا نفسم بالا بیاد

😎💚🐬

موقعیت هایی که بهت پانیک میده یادداشت کن و دنبال راه حل بگرد که اون موقع چه کار کنی. مثلا من گاهی اوقات وقتی داخل جاده هستم تاریک  ممکنه پانیک بشم یا وقتی  یه استرس ناگهانی مثل خبر بد بهم بشنوم پانیک میشم  یا زمانهای قبل پری وحشتناک... یا وقتی مثلا بیمار میشم

😎💚🐬