2777
2789
عنوان

بیضه نزول نکرده

7425 بازدید | 24 پست
سلام دوستان در مورد عمل بیضه نزول نکرده اگه تجربه یا اطلاعاتی دارید ممنون میشم خواهرزادم رفته تو 6 ماه،دکتر گفته بود تا 6 ماه اگر پایین نیومد عمل لازم میشه کسی هست پسرش این مشکلو داشته و عمل کرده باشه، بیهوش میکنن؟ عملش سخته بستری نیازه؟ خواهرم خیلی نگرانه اگه اطلاعاتی دارید بدین لطفا
خدایا شکرت...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خواهرزاده ی منم عمل کرد تو بیمارستان مفید رفت اونجا دانشجوها عمل میکردن بعد بردیمش مطب دکتر جواد غروبی عملش کرد الان حدود یک ماهی میشه که عمل کرده راستی بیهوشی هم داشت بستری نشد عصر آوردیمش خونه عملش خیلی مشکل نیست بخیه شم جذبی بود
من بیمارستان مفید پسرمُ عمل کردم عمل فتق یه ماه و نیمش بود ببین دکترا خوبن ولی وای از پرستارا و رزیدنتا و خدمتکارا و منشیا و ... خلاصه خیلی برخوردشون بده امکانات بده زیر صفر خیلی شلوغ اصلا جواب نمیدن
ماهم وقتی رفتیم بیمارستان مفید داشتیم دیونه میشدیم بیشتر مزیض شده بودیم دیگه شوهر خواهرم گفت نمیخوام اینجا عمل شه بعد از بیمارا و پرسنل پرس و جو کردیم خیلی تعریف دکتر غروبی رو میکردن و خصوصی عمل شد خیلی هم راضی بودیم