2777
2789

پسرم سیزده ماهشه رفلاکس خیلی شدید داره هر دارویی بگین خورده خیلی دکتر بردم ولی خوب نشده هم بی اشتهایی با قطره چکون بهش شیر میدم غذارو هم عوق میزنه و همیشه حالت تهوع داره و استفراغ شبا خواب ندارن کسی تجربه ندارن واسه آندوسکوپی بچه دکترش نوشه هم سونو شده هم عکس رنگی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش احتمالا با یه خواب آور کوتاه انجامش میدن که بچه اذیت نشه زود تموم میشه. ازشون بپرس که چی خوبه بستنی شنیدم میگن بعدش بخورین که راه گلو اینا اذیت نشه بعد. کار خوبیه دیگه خیالتون اینجوری راحت میشه. به امیدخدا

وا بچه من دقیقا تا یکسال و دو ماه بشدت بالا میآورد تو خواب بیداری و ...

فقط و فقط تو خواب شیر خشک میخورد اونم با هزار تا ترفند و کلک آخرشم بالا میآورد غذارم همینطور 

تا یکسال و نیم میکس کرده ب زور میخوابوندم لای دو تا پام با گربه میریختم تو دهنش آخرشم بالا میآورد ولی خوب شد رفته رفته آندوسکوپی برا چی ؟ ی مدت دیگه تحمل کن درست میشه

سونو چیزی نشون نداد؟ یه چند تا دکتر دیگه بردی؟ مدفوع میکنه؟

ببین سونو و عکس رنگی دادیم که رفلاکس خیلی شدید نشون داد ولی اینکه به دارو جواب نداده آندوسکوپی نوشتن براش

وا بچه من دقیقا تا یکسال و دو ماه بشدت بالا میآورد تو خواب بیداری و ... فقط و فقط تو خواب شیر خشک م ...

تورو خدا چیکار کردی خوب شد درمونده شدم اسکای چشمم خشک شدن بس که گریه دارم 

ببین سونو و عکس رنگی دادیم که رفلاکس خیلی شدید نشون داد ولی اینکه به دارو جواب نداده آندوسکوپی نوشتن ...

شنیدم آندوسکوپی زخم میکه بهتره نبری

اگه سونو وعکس رنگی چیزی نبوده به نظرم چیزی نیست

تورو خدا چیکار کردی خوب شد درمونده شدم اسکای چشمم خشک شدن بس که گریه دارم 

ببین هیچ روشی هیچ دارویی روش تاثیر نداشت منم مثل تو همش گریه میکردم افسرده شده بودم بخدا فقط روند زمان بهترش کرد اما کلا بچه خوش غذایی نمیشن باید بیخیال بشی فقط باور کن 

چند کیلوعه الان؟؟ 

دختر من هرچیزی ک میخورد می‌ریخت بیرون بالا می آورد همه غذاهارو بزرگتر ک شد بعد از یکسال و نیم بهتر شد هرروز