2777
2789
عنوان

لوزه کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 23087 بازدید | 76 پست
عزیزم با معاینه هم میشه تشخیص داد؟ دکتر گفت پسرتون عمل نمیخواد؟

نه باید عکس بندازی ..برای پسر منو گفت عمل نمیخواد ولی وقت هایی که سرما میخوره خیلی اذیت میشه

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم من پسرم ۴ سالشه حدود ۳۲ روز پیش ویروس گرفت از اون روز به بعد دماغش کیپ شده و باز نمیشه و تو دماغی حرف میزنه تو خواب هم خروپف میکنه خیلی و دهنش بازه خیلی نگرانم میترسم لوزه سوم باشه امشب گلوشون نگاه کردم مثل عکسای اینترنتی زیاد ورم نداره ولی میترسم من متوجه نشم منم اصفهانم بنظرت صبر کنم یا ببرمش دکتر خیلی تو خواب اذیت میشه و بد نفس میکشه

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )

سلام گلم پسر من که پارسال مهرماه دچار ویروس شد ودیگه تا آخر زمستون خوب نشد ده بار بیشتر دکتر بردم دکتر گوش و حلق و بینی هم بردم گفتن مدل ویروسه اینه که دیر خوب میشن وشدیدا هم ویروسش سرما دوسته تو هوای سرد نبر واگه هم بیرون خواست بره با ماسک ببر تا هوای سرد داخل دهانش نشه غذاهای سرد هم مثله بستنی نده یه مدت هم قبل از خواب و اول صبح یه قاشق چایخوری عسل دادم ولی چیزی که خویش کرد گرم تر شدن هوا بود...راستی دکتر یه قطره بتامتازون هم داد که تو هر سوراخ بینیش یه قطره چکوندم خیلی تاثیر داشت انشالله به زودی فرزندتون خوب میشن نگران نباش با روغن سیاه دونه از پایین به بالا گردنش رو ماساژ بده 

سلام عزیزم من پسرم ۴ سالشه حدود ۳۲ روز پیش ویروس گرفت از اون روز به بعد دماغش کیپ شده و باز نمیشه و ...

یکی بهم گفت دکتر نشاسته ریز برای تشخیص لوزه خیلی خوبه ولی من نبردم عناب هم گفتن خوبه

خدا رو شکر پسرم مشکل لوزه نداشتن فقط دوره بیماریش طولانی بود

عزیزم چند روز طول کشید منم احساس میکنم پسرم لوزه نداره چون قبلا اینجوری نبود بعد از اون ویروس سخت اینجوری شد بخصوص که شبا عرق میکنه و من احساس میکنم چند بار روی هم سرما خورده

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )
عزیزم چند روز طول کشید منم احساس میکنم پسرم لوزه نداره چون قبلا اینجوری نبود بعد از اون ویروس سخت ای ...

تقریبا 6ماه طول کشید تا کامل خوب شد چند روز خوب میشد دوباره شدید میشد از بس بردم دکتر خسته شده بودم البته پسر من کرونا بود تست دادیم ازمایشگاه نوبل مثبت شد همین عرق که زیاد میکنن یکی از نشونه های کروناست