2777
2789
عنوان

لوزه کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 23087 بازدید | 76 پست
اول سرما خورد لعد دوباره مریض شد دفعه سوم تب کرد الان گرفتگی صدا و کیپی بینی و ورم و التهاب لوزه دار ...

فقط موقع سرما خرو پف می‌کنه یانه حالت عادی هم خروپف داذه؟.دکتر بهتون وی گفته درمان دارویی ندارن دخترم مرتب مریض میشه بدکتر بهم گفت لوزش متورم هست ولی عکس. ایناننداخت مبخام ببرم گوش حلق ببینی ببینه میشه تجربه داری بهم بگی خیلی اعصابم خورده مرتب مریض میشه یمذته 

وخدایی که بشدت کافیست
انشالله زود خوب می شید ولی پسر من هر چند روز یه بار دوباره تب ومریضی رو از نو شروع می کنه 

سلام گلم خوبی شما 

لوزه بچتون رو درنهایت دکتر چجوری تشخیص داد؟

دخترم مرتب مریض میشه آنتی بیوتیکش تازه تموم شده والان دوباره گلودرد گرفته پسرم مدرسه می‌ره و دخترم مرتب ازش سرما میگیره ولی الان خیلی شدید میگیره بنسبت قبل شبا ازبس خلط داره نمیتونه نفس بکشه انکارراه نفسش بسته میشه بدکتر گفت لوزش متورم هست ولی گفت کاری نمیشه کرد میخاستم ببینم شما تجربتون چیه تانویت گوش حلق بینی بشه ببرم راستش اعصابم خورده ازابنهمه مریضی پشت سرهم 

وخدایی که بشدت کافیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم خوبی شما  لوزه بچتون رو درنهایت دکتر چجوری تشخیص داد؟ دخترم مرتب مریض میشه آنتی بیوت ...

سلام من پسرم رو پیش متخصص گوش وحلق وبینی بردم وگفت که مشکل لوزه نداره فقط همون انفولانزای جدید هست که هر چند وقت یکبار دوباره عود می کنه واین روند تا بهمن ماه ادامه داره ونگران نباشید چندتا دکتر دیگه هم همین رو گفتن که این انفوالانزا مدام میره ومیاد

سلام گلم خوبی شما  لوزه بچتون رو درنهایت دکتر چجوری تشخیص داد؟ دخترم مرتب مریض میشه آنتی بیوت ...

و اینم گفتن که اصلا انتی بیوتیک لازم نداره فقط قطره بتامتازون داد برا بینیش الانم هنوز سرفه داره دیشبم گوشش درد می کرد ولی دیشب دیگه دکتر نبردم یه مسکن دادم خوب شد هر روزی یه مشکل داره ولی دکترا می گن مشکلی نیست شما طب سنتی مثله روغن بنفشه رو امتحان نکردین؟چون من قراره بخرم ولی فرصت نشده خیلی تعریفشو شنیدم اگه دوست داشتید امتحان کنید بهتر از انتی بیوتیک هست 

و اینم گفتن که اصلا انتی بیوتیک لازم نداره فقط قطره بتامتازون داد برا بینیش الانم هنوز سرفه داره دیش ...

ممنون ک گفتید 

راستش قطره بتامتازون هم به دخترم دادند هر ۸ساعت ۱قطره تو بینی بربزم 

ولی ببینید اون ویروس طولانی این شکلی نیست لوزه متورم ازروعکس ومعلینه مشخص هست 

من دخترم بدجور خلطی میشه نمیتونه راحت بخوابه حالا میخام گوش حلق هم ببرمش راستش بین این مدت ک ابنجوذی شد دوبار آنتی بیوتیک خورد بقبع ش بادیفن وکوریزان واسپری بینی خوب شد منتها تا خوب میشه دوباره سرمامیخوره که ارداذاشش ک مدرسه می‌ره میگیره 

غددلنفاوی گردن دخترتون متورم نبست؟

من اصلا طب سنتی رو قبول ندارم متاسفانه مخصوصا ک دختر من زمینه آلرژی داره ترجبحم اینه بخرف دکتر گوش بدم 

خیلی وقتا با همون اسپری بینی ساده سرماش خوب میشه ولی یوقتا آنتی بیوتیک لازم داره منتها ابن چندسذی وسط سرماش خروپف می‌کنه نمی‌خوابه انگار راحت نفس نمی‌کشه غددلنفاوی زیزفکش متورم شده 

وخدایی که بشدت کافیست
ممنون ک گفتید  راستش قطره بتامتازون هم به دخترم دادند هر ۸ساعت ۱قطره تو بینی بربزم  ولی ...

پسر من مشکلی از نظر غدد لنفاوی نداشت ولی هر از گاهی بالا میاره سرفه خلطی داره وسه هفته پیش گوش درد شد دکتر معاینه کرد گفت خیلی کم التهاب داره ودارو نداد وخوب شد الان بازم دیشب گوش درد شد من حالا به ریفلاکس شک کردم باید برم دکتر گوارش چون نشونه هاشو داره البته دکتر گوش درد قبلیشو گفت که ویروسیه الان کاملا گیج شدم از5مهر پسرم گرفتار این ویروسه شد پسرخواهرم از کربلا اومد من ازش گرفتم بعدم پسرم گرفت که دیگه حتی یه روزم کاملا خوب نشده هر روز یه نشونه داره وصداشم تو دماغیه وسرفه هاشم تا میره بیرون یا سردش میشه زیاد میشه البته دکتر پسرم فوق تخصص گوارش هست ولی میگم شاید چون ویروس خیلی فراگیر شده به رفلاکس شک نکرده 

ممنون ک گفتید  راستش قطره بتامتازون هم به دخترم دادند هر ۸ساعت ۱قطره تو بینی بربزم  ولی ...

پسر منم الرژی غذایی داشت تا2سال ونیمه گیش رژیم بود الان خوب شده شایدم از اون باشه کاش یه دکتر خوب بود راهنماییم می کرد من اصفهانم بهترین دکتر گوارش اینجا صانعیانه که پسرم رو میبرم تشخیصش عالیه وتو دارو دادن به شدت احتیاط می کنه وسخت گیری می کنه فقط زیادی پرحوصله است که ما مادرا تحمل نمی کنیم اگه میتونستم صبر کنم خوب بود

فقط موقع سرما خرو پف می‌کنه یانه حالت عادی هم خروپف داذه؟.دکتر بهتون وی گفته درمان دارویی ندارن دختر ...

با قطره بتامتازون کاملا خروپفش خوب شده الان فقط تو دماغی حرف میزنه سرفه های گاه گاهی واستفراغ چندبار کرده همراه سرفه هاش و دیشبم گوش درد داشت اصلا نرمال نیست خیلی میترسم ولی باز نسبت به دو هفته پیش که این تایپیکو زدم بهتره الان نگران استفراغ وگوش دردشم اون موقع همش فین فین میکرد وانگار بینیش اذیتش میکرد ولی الان دیگه این مشکلو نداره یکی بهم گفت یه دونه بهو بهش خمیر بگیر کاملا لای خمیر بزار بعدم تو فویل بزار رو بخاری بپزه چندساعت بعد بازش کن وبهو بده بخوره کامل خوب میشه ولی پسرمن لب به این چیزا نمیزنه(ارد رو با یکم اب خمیر کن) انارم پختم براش نخورد خود دکتر به من گفت انار بپز بده پختم نخورد اگه دخترتون می خوره امتحان کنید

با قطره بتامتازون کاملا خروپفش خوب شده الان فقط تو دماغی حرف میزنه سرفه های گاه گاهی واستفراغ چندبار ...

نه والا همین چیزای معمولی رو بابدبختی میخوره بخدا منم اسیرم باهاش شما فکرکنید تازه خوب شد مجدد لوزه ش ورم کرده دیگه اعصابی نمونده برام یکسره مربیض

حالا لوزش رو ک نگاه می‌کنید کوچیک شده ؟

وخدایی که بشدت کافیست
نه والا همین چیزای معمولی رو بابدبختی میخوره بخدا منم اسیرم باهاش شما فکرکنید تازه خوب شد مجدد لوزه ...

چقدر بده که نمی خورن پسرم اصلا لوزه هاش مشکلی نداشت من یکم تو اینترنت گشتم فکر کردم لوزه سومش که دیده نمی شه عفونت کرده ودکتر گوش وحلق وبینی با اینه مخصوصش چکش می کنه که نکرد وگفت این لوزه هاش مشکلی نداره وخاصیت این ویروس همینه که دوره های عود داره وتا بهمن ماه همینه البته من پسر بزرگم که مدرسه میره الان دفعه سومه که مریض میشه دیگه باید تحمل کرد چاره ای نیست من فقط میترسم که مشکل دیگه ای نباشه اگه فقط ویروسه که تحمل می کنم

چقدر بده که نمی خورن پسرم اصلا لوزه هاش مشکلی نداشت من یکم تو اینترنت گشتم فکر کردم لوزه سومش که دید ...

بچه های من ارتیر ماه مریضن از مهرماه دیگه پشت سر هم مخصوصا دخترم ک کوچکتره ۷مهر مریض شد ۲۳مهر مریض شد دقیقا تا ۱۵ابان خوب شد بعد ۲۳مریض شد دوباره دقیقا دیشب دارو تموم شد ک دوباره از غروب گفت گلودردم مجددشروع شده تازه اون وسط ۱۰ابان سرماخورد یباریکسره پشت هم 

خرداوتیروشهزیور هم بود فقط مرداد سالم بود 

وخدایی که بشدت کافیست
بچه های من ارتیر ماه مریضن از مهرماه دیگه پشت سر هم مخصوصا دخترم ک کوچکتره ۷مهر مریض شد ۲۳مهر مریض ش ...

یه دکتر به من گفت این ویروس به شدت سرما دوست هست وکاملا از بدن نمیره بیرون وبچه تا یکم هوای سرد بهش میخوره مثلا اگه تو گلوش یه دونه ویروس مونده تو سرما یهو تبدیل میشن به چنین ویروس. ودوباره علائم بیماری بر میگرده بهم گفت تا میتونی گر نگهش دار وغذاهای گرم بهش بده تو خونه هم یه فلاکس ابگرم کنارش بزار وهر 10دقیقه بهش یه جرعه ابگرم بده تا گلوش گرم بمونه بیرونم حتما ماسک بزنه تا هوای سرد مستقیم وارد دهنش نشه ولی پسر من نه ماسک میزنه ونه ابگرم میخوره الان یه نفر یه پیشنهاد داده دیشب انجام دادیم اینجا نمی شه گفت تو خصوصی بهتون میگم نتیجشم بعد ببینم چی میشه

فقط موقع سرما خرو پف می‌کنه یانه حالت عادی هم خروپف داذه؟.دکتر بهتون وی گفته درمان دارویی ندارن دختر ...

باید اول عکس بندازی بعد میشه گفت باید چکار کنی. من پسر م عکس انداخت دکتر گفت لوزه سوم داره ولی راهش بازه .دارو داد الان دیگ راحت تر نفس میکشه و خروپوف نمیکنه ولی لعضی وقت ها بازن اذیت میشه .باید صبر کنم بکم بزرگتر بشه ممکنه لوزه جمع تر بشه

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
باید اول عکس بندازی بعد میشه گفت باید چکار کنی. من پسر م عکس انداخت دکتر گفت لوزه سوم داره ولی راهش ...

عزیزم با معاینه هم میشه تشخیص داد؟ دکتر گفت پسرتون عمل نمیخواد؟

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید