2777
2789
عنوان

روز اول کاری(آژانس بانوان)

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 24 پست
خدا به تو و اون خانوم برکت بده انشاالله

فدای شما صد برابر انرژی مثبتت به زندگی خودت برگرده مهربون

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

درامد آژانس چطوره عزیزم

عالی عزیزم راضیم به رضای خدا

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی اینجور چیزا رو میبینم ک خانوما رو پای خودشون وایسادن ذوق زده میشم دوتاتون روزیتون پربرکت

😍ممنونم ازت زیبا دلتون همیشه شاد و لبتون خندون

خدا قوووت عزیزم.موفق باشی 

سلامت باشی عزیزم با اینهمه مهربونی همتون والا خستگیم در رفت

نوووش جووونت عزیزم.ببخشین عزیزم روزی چهارصد درمیارن آژانس اگه دوست داشتی ج بده

گلم بستگی به شانست داره نوبتت که میشه چی بهت بخوره بکی میبینی تو روز 10 تا فقط داخلی بهش میخوره 10 تا داخلی میشه 130 هزار تومن هر سرویس 13 تومنه

یکی میبینی به نوبتش که میرسه هر سرویسی که ببرع مسیر دوره مثلا 4 تا میبره هرکدوم 100 تومن😊ولی خود مدیر آژانس روزی 2 تومن کار میکنه امروز یه سرویس برد سعادت آباد تهران و باهاشون دور زد تا خرید کنن شد 1500 اومد 

دلم خواست. به به! راستی اون ماجرای تعقیب همسرتون چی شد؟

یمقدار کار کنم پولام جمع بشه قراره رو ماشین جی پی اس وصل کنم تا تکلیف معلوم بشع