2777
2789
عنوان

روز اول کاری(آژانس بانوان)

706 بازدید | 24 پست

روز اول کاری به محض ورودم ری به ری به همه سرویس میخورد بعدش نوبت رسید به خودم دو تا پشت هم 😍یه خانومی رو سوار کردم تو کار کنسروی جات خونگی بود که میوه ای هاش مثل زردآلو و گیلاس و ایناش از زمین خودش رو ییلاق برداشت میکرد

یه دبه بهم ترشی بادمجون یه شیشه ترشی هفت تا بیجاره لیته شده

یه شیشه کمپوت آلبالو یه شیشه کمپوت گیلاس یه شیشه کمپوت آلبالو گیلاس 5 کیلو سوپرسیب ییلاقی صادراتی همشو داد بمن😍😍😍😍خیلی خوشحالم دمش گرم حالمو خوب کرد خدا بهش برکت بده عکساشو بذارم براتون؟؟؟ 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

عکسشو بذارم براتون؟؟؟ دلتون نمیخواد؟؟؟ 

خیلی ذوق دارم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به به 

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

خدا به تو و اون خانوم برکت بده انشاالله

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

وقتی اینجور چیزا رو میبینم ک خانوما رو پای خودشون وایسادن ذوق زده میشم

دوتاتون روزیتون پربرکت

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....