ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وقتی دید سالهاست حقیقتاً هیییییییچ دوستی ندارم ، و اساساً شخصی بنام دوست حتی در حدسلام علیک ساده در زندگیم وجود نداره ، براش سوال شد که چطور ممکنه؟؟ منم هر بار از این گفتم که دوست باعث تمام بدبختی های زندگی میشه چون توقع آسیب ازش نداری و حواست به خیلی از حرفها و کاراش نیست ولی از دشمن کمتر آسیب میبینی چون دائم حواست بهش هست. با داستان و حکایت و مثال از انسانهایی میگفتم که بخاطر رفیق بازی مال و آبرو و حتی شوهر یا زن و بچه رو از دست داده بودن. توی فکر میرفت و دیدم دیگه هیچکدوم از دوستاش رو منزل دعوت نمیکنه. بعد دید از اول زندگی هرگز بدون خودش حتی برای خرید واجب هم نمیرم چه برسه به رفیق بازی و گشت و گذار توی خیابون. اونم کم کم از مسافرتهای تنهایی با دوستاش و شب نشینی با دوستاش دست برداشت. تا اینکه الان سالهاست اونقدر خودش رو با شغلش و خانواده سرگرم کرده که حتی برای احوالپرسی هم به دوستاش تلفن نمیزنه! و خصوصیات اخلاقی من باعث شده وقتی خانمهایی رو میبینه که با دوستانشون شب نشینی دارن ، پارتی دارن ، مسافرت میرن ، خرید میرن یا دائم تلفنی مشغول صحبت با این دوست و اون دوست هستن ، براش غیر قابل تحملن . این تجربه و راهکار شخصی من بود که شاید به درد شما بخوره شایدم نه.
بلااستثنا هر شب با رفیقاشه انگار اگه یه روز نره بهش حقوق نمیدن
شاید شما سرگرمی داشته باشید خانوادتون دوست اشنا نزدیکتون باشن من که هیچکسو تو شهر غریب ندارم فقط شوهرمو دارم خیلی سختمه با یه بچه کوچیک تنها ولم میکنه میره بیرون به زور و التماس برمیگرده خونه
شاید شما سرگرمی داشته باشید خانوادتون دوست اشنا نزدیکتون باشن من که هیچکسو تو شهر غریب ندارم فقط شوه ...
نه منم تنهام با خانوادم ارتباط ندارم . ولی خودم تنهایی رو دوس دارم واسه همین خیلی اذیت نمیشم . شوهرمم خونه باشه حوصله شو ندارم بیشتر دوس دارم بره بیرون