2777
2789
عنوان

بچه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 3907 بازدید | 42 پست
یعنی ده دقیقه بعد بری خوبه؟ 

من خودم شوهرم بدون هماهنگی اقدام کرد منم شوکه شدم چون اصلا آماده نبودم همونجا فورا بلند شدم رفتم دستشویی کامل شستم با فشار زیاد آب بعدش میخواستم قرص اورژانس بخورم پشیمون شدم یه حسی نذاشت اینکارو بکنم  باخودم گفتم بیخیال اگ خدا بخواد میشه ولی گفتم با اون کاری که من کردم فکر نکنم بشه چون اکثریت میگفتن باید چندبار امتحان کنی ولی لطف خدا شامل حالم شد با همون یک بار ماه بعدش جواب آزمایشم مثبت شد

ببین کلا میخوام بگم اگ خدا بخواد دیگ هیچی جلودارش نیست تو هم اصن نگران نباش استرس نداشته باشه بسپر به خودش انشاالله هرچی قسمت وخیر همون میشه شما هم هنوز دیرنشده بلاخره تو هم نی نی تو بغل میگیری عزیزم امیدتو از دست نده اصن با دیگران خودتو مقایسه نکن هرکس یه جوریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله ولی نمیدونی هر ماه ک پری میشی چقدر سخته تا ماه بعد منتظر بشی ک

راستش درکت نمیکنم چون من هر ماه منتظرم پریود بشم😁انشالله خداوند هر وقت صلاح دونست یه نی نی سالم و خوشگل بهت میده عزیزدلم🤲🏻💫

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
دارو هورمونی و مصرف سر خود؟  مشکلی پیش نمیاد؟  تا چند وقت خوردی؟

۵ روز سره دخترم خوردم 

و باردار شدم  

۵ روز ام سره این بارداری خوردم و باردار شدم 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

سلام.برای مشاوره بارداری توتلگرام به من پیام بدین، اگه دلت بچه میخواداسم یه قرصی بت میگم میری ازداروخانه میخری تایه۱ماه استفاده میکنی ماه دومی بارداری .هزینه زیادهم نمی گیرم فقط۳۰۰هزارتومن یه دعایی بهت میگم ازشب اول اقدام میخونی حته اگه ماه اول پریودشدی حتماباید ادامه بدی تا ماه دوم صبورباشی.اگرم جواب تستت مثبت شد دعارو قط نمیکنی برای سلامتی نینیت اگه حوصله نداری پیام نده اگه وسواس داری پیام نده امااگه ناامید شدی این اخرین راهه بیاو تجربه کن پشیمونی نداره . بهت قول میدم من به همه اونایی که بچه دارنمیشم گفتم نتیجه گرفتن.وقتی باردارشدن یه مبلغی هدیه هم برام واریزکردن

@kolsom13531353