2777
2789
عنوان

بچه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 3907 بازدید | 42 پست
خودم تنبلی تخمدان خفیف دارم 😔دارم تلاش میکنم سبک زندگیو عوض کنم همسرمم آزمایش داده مشکلی نداره خدار ...

لترزول بخور اگه تنبلی داری همون ماه باردار میشی روزی ۲ تا از روز ۲ تا ۷ پریود من تنبلی دارم هر دوبار ام اینطور باردار شدم همون ماه اول 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
باور کن‌همش بخاطر تلقین و استرسه فکر میکنی نمیشه.من‌قبل از عروسی چون فامیلیم آزمایش ژنتیک دادیم  ...

😍بسلامتی عزیزم مبارک باشه 

اره خب استرسم دارم هر ماه ک ب موعودم نزدیک میشم استرسم بیشتر میشه دست خودم نیستا هر چی میخوام استرس نداشته باشم نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فندق هم برای تقویت تخمدان عالیه،ی چیزایی هم خست چند مغز حالت بسکوئیت هستن مثلا بادام و پسته و ...اسمشو نمیدونم روزی ی تیکه کوچیکشو خودت و شوهرت بخوریم.خودت و شوهرت هم قرص آهن بخورین

سلام گلی اگه دوره هات۲۸روزس از روز ۱۱یا۱۲اقدام کن ،وقتی خواستی اقدام کنی ی بالش بزار زیر باسنت و بعد ...

سلام عزیزم دائما در اقدامم عزیزم اخه دکترا میگن بعد از رابطه حتما برین دستشویی تا عفونت نگیرین ک 

😍بسلامتی عزیزم مبارک باشه  اره خب استرسم دارم هر ماه ک ب موعودم نزدیک میشم استرسم بیشتر میشه ...

ممنون عزیزم زنده باشی ان‌شالله ب همین زودی زود روزی خودت یه بچه سالم و خوشگل وتپلی مپلی.از من‌میشنوی فقط تلقین خوب بکن

میفهمم نمیشه از فکرش اومد بیرون ولی تا میخوای بهش فک‌کنی بگو ما کا مشکلی نداریم هر زمان ک خدا تصمیم داشته باشه بهمون ببخشه میاد.یکم سرگرم شو.من عاشق فیلم‌کره ای ام همش شبا دانلود میکردم روزا مینشستم‌تماشا میکردم ک نرم تو فکرش.

لترزول بخور اگه تنبلی داری همون ماه باردار میشی روزی ۲ تا از روز ۲ تا ۷ پریود من تنبلی دارم هر دوبار ...

رفتم دکتر بهم دوفامد و فموبرا ویتامین b1 داده، لترزول نداد

سلام عزیزم دائما در اقدامم عزیزم اخه دکترا میگن بعد از رابطه حتما برین دستشویی تا عفونت نگیرین ک&nbs ...

خواهر شوهر خواهرم بعد از اقدام رفته بود دستشویی و باردار شده بود ولی متاسفانه خارج از رحم بود دکتر بهش گفته بود چون فوری رفتی دستشویی خارج از رحم شده

ممنون عزیزم زنده باشی ان‌شالله ب همین زودی زود روزی خودت یه بچه سالم و خوشگل وتپلی مپلی.از من‌میشنوی ...

مرسی عزیزم ان شاالله 

سعی خودمو میکنم الان 21دوره ام استرس تمام وجودمو گرفته ک شده یا ن هر چی خودمو میزنم اون راه باز میاد تو فکرم

والا نمیدونم بدن هرکس یه جوریه جاریم مثل شما بود خیلی دیرگرفت اما دکترا میگن تا یکسال طبیعی نگران نباش

اگ تنبلی تخمدان داری سعی کن هر روز ورزش کنی خیلی تاثیرداره و خوراکی هایی که مفید برا بارداری تحقیق کن مصرف کن انشاالله که خبر خوب میشنوی به زودی

مرسی عزیزم ان شاالله  سعی خودمو میکنم الان 21دوره ام استرس تمام وجودمو گرفته ک شده یا ن هر چی ...

اولین اقدام اینه ک‌ کلا سعی کنی تو این سایت و تو اون‌سایت نری .این یه هفته رو با خواهری مادری رفیقی یا کسی که خیلی جورین برین خرید یا گردش حتی درمورد بارداری و اینام‌با کسی چت هم‌نکن.بخدا زمانش ک برسه اصلا نمیفهمی بچه از کجا اومد.فقط باید ب خودت زمان بدی و توکل کنی به خدا.اقدامتم مرتب انجام بده الانم فصل اناره خیلی روی اسپرم و باروری تاثیر داره استفاده کنید.

چیزای مفید بخورید ان شالله خودش میگیره این استرس باعث میشه بدنت سیستم دفاعیتو فعال کنه و نذاره لقاح انجام بشه

والا نمیدونم بدن هرکس یه جوریه جاریم مثل شما بود خیلی دیرگرفت اما دکترا میگن تا یکسال طبیعی نگران نب ...

ان شاالله 

دوماه ورزش یوگا انجام میدم شکر مصنوعیم سه ماه از برنامه غذاییم حذف کردم بطور کامل