2777
2789
عنوان

پریودی یه روزه😒

71 بازدید | 9 پست

ماه قبلی هم شد سر وقت میشما ولی مثلا یه روز هست بعد تموم میشه نگران کننده اس این؟

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

به نظرم نرمال نیست حدأقل ۳ روزه باید باشه در کم ترین حالت

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم نرمال نیست حدأقل ۳ روزه باید باشه در کم ترین حالت

اره بنظر خودمم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

اره صددردصدباید بری دکتر

میخوام برم ولی مینونه خطر ناک باشه؟

حالا من یه مشکلی دارم تو پریود اگه کسی می دونه کمک کنه.ببخشید ببخشید ولی من تکه های سه سانتی حدودا د ...

اینارو همه داشتم اینا دیواره های رحمه که مونده و باید ماهانه مثل خون میمومده ولی نیومده کم کم گوشتی شده

طبیعی نیست خب خونریزیت در چه حده؟

معمولی