2777
2789

سلام دوستان بابام ۳ سال پیش فوت کرد.

بعدش داداشم معتاد شد الان میگن شیشه مصرف می‌کنه ببار بردیمش کمپ ترک اعتیاد ،الان دوباره شروع کرده 

دفعه قبل که بردیمش کمپ تو کمد خیلی اذیتش کرده بودن ،ههمونو تهدید می‌کرد الآنم دوباره شروع کرده میگه دلم میخواد بکشم تا خودم ترک نکنم کسی نمیتونه جلومو بگیره...

داداشم خیلی پسر خوبی بود خیلی باهوش بود ولی متاسفانه درگیر اعتیاد شده ۲۱ سالش بیشتر نیست...

نمی‌دونم باید چی کار کنیم خودش نمی‌خواد ترک کنه...

وضع مالیمون خیلی بده نمیتونیم ببریمش کمپ میترسم بلایی سر داداشم بیاد ،تو رو خدا اگه راهی بلدین کمکمون کنید😭😭😭

تو رو خدا براش دعا کنید میترسم بلایی سرش بیاد خدا نکرده همه جا با همه دعوا می‌کنه بخصوص با بقیه داداشام چاقو می‌کشه ...تو رو خدا راهنمایی کنید،تو رو هوا دعا کنید ترک کنه😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ بزن بیان ببرنش بعدم کمپ هم کلاساشوشرکت کنه. خدالعنت کنه کسیوکه این بلاروسرع جوونااورد

دوباره تنها میشوی تنها میخوابی تنها غذا میخوری و تنها میمیری... زندگی چیزی نیست جز روایت دویدن های مداوم شادی های کوتاه و غم های عمیق و ...

عزیزم تا خودش نخواد نمیتونه ترک‌کنه خودش باید خسته بشه که متاسفانه خیلی طول میکشه تا پشیمون بشه اونم شیشه که بشدت سخته ...😢😢خیلی ناراحت شدم برات عزیزم 

💬 ࡃࡋߊ‌ܦ߳ܩࡅ࠭ܥ‌ ࡅ࡛ܘ‌ ࡅ࡛ܨ ࡃࡋߊ‌ܦ߳ܭ݇ܨ ܣߊ :)☃️🌬❄
وقتی شیشه میکشه چطوری میشه علایمش ؟

دوستاش موقع کشیدن مواد دیدنش خبر دادن،و اینکه اعصابانی هست همش درمورد نحوه حالت انسان بعد از کشیدن مواد مختلف حرف میزنه،مثلا میگه بعد از شیشه اینجوری میشی بعد از گل اینجوری میشی و ...با همه دعوا می‌کنه تو خونه 

بنده خدا.خدا به جوونامون کمک کنه ولی متاسفانه شیشه مغزد درگیر میکنه و ترکش رو مغز اثر میزاره یجورایی ...

بخصوص که داداشام خودش نمی‌خواد ترک کنه میترسم مادرم از بس حرس میخوره دق کنه مادرم خودش مریضه تحت نظر چندتا پزشکه،همش سر مادرم داد میزنه 

زنگ بزن بیان ببرنش بعدم کمپ هم کلاساشوشرکت کنه. خدالعنت کنه کسیوکه این بلاروسرع جوونااورد

دفعه قبل بردیمش وقتی برگشت گفت من همش ی هفته بود شروع کرده بودم غلط کردین منو بردین ،دوباره میرم میکشم هیچ کدوم از کلاس های بعد ترک رو هم نرفت