2777
2789

میدونم عنوان اصلا ربطی به موضوعی که میخوام مطرح کنم نداره ولی دیگه به جان جدم مجبورم دیگه چون فقط با همچین عنوان هایی میاین و منم واقعا به کمکتون احتیاج دارم و دوتا تاپیک قبلیم هم فاقد ذره ای راهنمایی بود🥲

لطفا نپرسین طرف  کیه  کجاست تو چه جوری هستی اون چه جوریه چن سالته و فلان اینا فقط اگه تجربه دارین جواب سوالمو بدین..

یه بنده خدایی(x) با یه بنده خدای دیگه(y) با هم دوست(عادی) بودن ،  بعد اولایل رفاقت y  خیلییی از x تعریف اونجوری می‌کرد و حالا x فکر می‌کرد که مثلا تعریف همینجوری عادی یا شوخیه که بعد فهمید نه بابا واقعا ازش خوشش میاد...

x هم از y خیلی خیلی خوشش میاد(در کل میگم نه حتما به اون نگاه) اما همش این قضیه رو به شوخی میگیرف ، حالا این وسط y هم متوجه این موضوع میشه و بعد که متوجه شده حس متقابله خودش رو داره دور میکنه و کلا مث قبل گرم نیست و کلا نروش اوکی نیس و سرد شده😐

X هم از این حالتش خیلی کلافه شده و میخواد هر جوری شده y رو برگردونه سمت خودش(حالا اینکه  وارد رابطه بشن مشخص نیس چون باید سرش خیلی  فکر کرد و الان در کل میخواد به هر عنوان رفیق یا هر چی برگرده سر مود قبلیش)  چون واقعا رفاقت قشنگی داشتن 

حالا کمکمی که از شما میخوام اینکه x تو این موقعیت چیکار کنه؟ چطور y رو مث قبل آدم کنه و همزمان غرورش هم از بین نره؟ 

پ.ن: اینم‌ بگم قبلا y گفته بود که خیلی خیلی بده از یکی خوشت بیاددولی اون به عنوان رفیق بهت نگاه کنه و شما همش با هم باشین ولی هیچ کاری نکنین و اینکه از دور از هم خوشتون بیاد ولی رفیق نباشین باز بهتره:/ 

تاپیک منم سر بزنید خانوما :)

با شخصیت بودن اصلا سخت نیست!     مثلا همین که شما کلی جواب داری بدی...اما جلوی یه احمق،انتخاب میکنی که سکوت کنی.....   یعنی با شخصیتی.              یه نصیحت(همونقدر باش که هستن برات)               ( بعضیاتون ی جوری حرف میزنید باهامون ک انگار ما مقصر مشکلاتتونیم ن عزیزم خودمونم مشکل داریم اما یاد بگیر باعث همه مشکلات و بدبختیا خودمونیم و بس  )   .×   یکی داره با ۱۰۰ هزارتومن زندگی میکنه و مشکلی نداره نگید وای چجوری نمیشه و اینا از اون ب بعد دیگه نمیتونه.یکی داره با ی شرایطی زندگی میکنه چون چاره ای نداره اما سزاوار توهین شما نیست.     (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب معادله ای شد😂😂😂

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

تانژانت و کوتانژانت و سینوسشم حساب کن😂😂😂😂

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️