2777
2789
عنوان

جیران

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 27 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من تو تاریخ در موردش خوندم و برای یه تحقیق مجبور بودم برم تو سایت های مختلف مطلب جمع آوری کنم ، الان ...

سیاوش یه شخصیت خیالیه فکر کنم تو داستان 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
با مهد علیا که رابطع خوبی داره!چطور دشمنن؟

سیاستشه 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
اخرش چی میشه

پسر شکوه شاه میشه ‌جیران ۴ تا پسر بدنیا میاره همشون میمیرن 

سریال تاریخی و میشه زد تو نت خوند راجع بهش

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
خیلی مسخرس بعد ناصرالدین شاه که دیگ سلسله زندیه نمیاد روی کار اصلا فکر نکنم سیاوشی بوده دراین حد پ ...

سیاوش چون پسر کارگردانه باید نقشش پررنگ بشه حتی بزور 

مثه شهرزاد

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره