2777
2789
عنوان

جیران

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 27 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من تو تاریخ در موردش خوندم و برای یه تحقیق مجبور بودم برم تو سایت های مختلف مطلب جمع آوری کنم ، الان ...

سیاوش یه شخصیت خیالیه فکر کنم تو داستان 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
با مهد علیا که رابطع خوبی داره!چطور دشمنن؟

سیاستشه 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
اخرش چی میشه

پسر شکوه شاه میشه ‌جیران ۴ تا پسر بدنیا میاره همشون میمیرن 

سریال تاریخی و میشه زد تو نت خوند راجع بهش

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
خیلی مسخرس بعد ناصرالدین شاه که دیگ سلسله زندیه نمیاد روی کار اصلا فکر نکنم سیاوشی بوده دراین حد پ ...

سیاوش چون پسر کارگردانه باید نقشش پررنگ بشه حتی بزور 

مثه شهرزاد

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره