2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از الان مطمئنی قبول نمیشی؟

منم پارسال همین احساسو داشتم و جا زدم 

نخوندم و قبول نشدم و الان میدونم اگه ادامه داده بودم میتونستم قبول شم 

ناامید نشو و از همین امروز شروع کن به خوندن 

باور کن دیر نیست و میتونی 

من تجربشو دارم

چون دوسال وسطا ترک تحصیل کردم، هیچی از پایه دهم یازدهم بلد نیستم، الانم کنکور دی شرکت کردم

خوب اشتباه کردی 

کنکور دی رو برای اشنایی با محیط ازمون بده و هدفتو بذار برای کنکور تیر 

ایشالا موفق میشی و تا اونموقع کلی وقت داری هم پایه بخونی هم دوازدهم

سلام.یه مدت دور خودتو خلوت کن و از نظرات دیگران و حتی افکار قدیمی خودت فاصله بگیر.بشین فکر کن..واقعا چی دوست داری..چیه که عاشقشی.خدا چه استعداد هایی در تو گذاشته و کلا ببین اصلا تو تو این دنیا باید چی کنی؟؟نمیگم به پول و...فکر نکن ولی علاقه و استعدادت از همه مهم تره.وگرنه باید کل عمرت رو فدای شغلی کنی که فرسودت کنه،حتی اگر درآمد عالی داشته باشه.و اینکه هر شغلی نیاز به درس نداره..هر شغلی هم که نیاز به درس داره،حتما نباید بری رتبه یک کنکور بشی..اگر شرایطش رو داری و فکر میکنی علمش رو تو آزاد به دست میاری و کنکور وقتت رو میگیره،برو آزاد.ضمنا..این حرفت چه معنی داره که قبول نمیشم؟؟اصلا مگه میشه..اگر واقعا بخوای میشه.شک نکن..فقط پیشنهاد خواهرانم بهت اینه یه هدف واحد مشخص کن.ان شاءالله موفق باشی🙂🌿

میشه برای امام زمانمون یه صلوات بفرستی؟🙂🌸
نمیدونم دقیق ولی مثلا بخوای حقوق بری باید اول یه رشته دیگه بخونی فک کنم الهیات بود بعد یه ترم که قب ...

چون حقوقو باید با کنکور بری ولی اگه قبول نشی باید بری الهیات بعد تغییر بدی 

بنظرم موقع انتخاب دانشگاه پیام نورم بزن شاید قبول شی با کنکور راحت