2777
2789
عنوان

دی جی کالا

680 بازدید | 55 پست

من دوتا محصول مراقبت پوستی سفارش دادم از دی جی کالا

بعد الان بهم زنگ زدن که ادرستون دور تر از محمدوده هستش و دفعه بعد اینجوری ادرس بده

و گفت ما محصول رو برگشت میزنیم و گف برو تو قسمت پروفایلتون شماره کارت بدین تا پول براتون واریز شه

میخاستم بدونم چن ساعته پول برمیگرده؟ 

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحریم مگ نشدع؟!

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
زود برمیگرده 

بعد من شماره کارتی که باهاش پول پرداخت کردم رو نزدم مشکلی پیش میاد؟

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.
تحریم مگ نشدع؟!

نمیدونم من ۱۵ ام سفارش دادم

نمیدونم من ۱۵ ام سفارش دادم

همین ماه؟!

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
نگران نباش صد در صد برمیگرده خودشون میگن ده روزه برمیگرده اما من تجربه داشتم بین سه تا پنج روز میاد ...

اهاا ممنونم، الان رفتم گفتن کالای بهداشتی و مراقبتی پول برگشت نمیدن ولی خب ادرسو بد انتخاب کردم 

مشکلی پیش میاد؟

همین ماه؟!

اره