2821
2789
عنوان

غذای سفره ...

358 بازدید | 52 پست

سلام خانوما خوب هستین .میگم من دخترم هشت ماهشه الان .واینو می‌دونم که تا یک‌سالگی غذای کمکی باید بهش بدم و بعد اون غذای سفره ...اما اینو نمیدونم مثلا غذای سفره یعنی هرچی که خودمون بزرگترها میخوریم اونام میتونن بخورن؟مثلا خب خودمون زرد چوبه .فلفل .ادویه جات سیر اینا پیاز میریزیم داخل غذا .ینی میشه بهشون داد آخه تعجب دارم ؟؟

👩‍❤️‍👨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره میشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من از ۱۶ماهگیش هرچی خودمون خوردیم دادم بهش

گفتم میکشم اونو اگه ترکم کنه🔪انتظارم این بود منو درکم کنه💔من کشتم عشقمو همینجا علام میکنم😈این دیگه چ حکمیه عاشقو عدام میکنن🚔قاضی حکمو نده ی چندتا خواهش دارم🙏اون خودش بلد نبود رفتنو یادش دادم👣جوونمو ولش کن مادرم گناه داره از همون روز قتل کنج خونه عزاداره👵پس حکم اون چیه قاقله قلب منه💘دفاعیه ندارم این تنها ترین حرف منه💔
من هرچي خودمون ميخوريم ميدم بهش به جز بادمجون، يكسالشه ، ادويه كم ميريزم فلفل خيلي كم

ینی میشه مثلا تو غذاهام فلفل سیاه بزنم بعد دخترمم بخوره؟

👩‍❤️‍👨
اخه میگن از یک‌سالگی میشه غذای سفره بهشون داد

اره خب ولی من یکم دیر شروع کردم

گفتم میکشم اونو اگه ترکم کنه🔪انتظارم این بود منو درکم کنه💔من کشتم عشقمو همینجا علام میکنم😈این دیگه چ حکمیه عاشقو عدام میکنن🚔قاضی حکمو نده ی چندتا خواهش دارم🙏اون خودش بلد نبود رفتنو یادش دادم👣جوونمو ولش کن مادرم گناه داره از همون روز قتل کنج خونه عزاداره👵پس حکم اون چیه قاقله قلب منه💘دفاعیه ندارم این تنها ترین حرف منه💔
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792