2777
2789
عنوان

غذای سفره ...

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 52 پست
مثرادروزی چند قاشق دخترت غذا میخوره؟

مثلا بعضي وقتا هفت هشت ده قاشق  بعضي وقتام نخوره سه قاشق ، زور نميكنم بهش هرچقد خورد، بچه با بچه ام فرق داره عزيزم، سخت نگير ، من خورشت با برنج ، عدسي، لوبيا، مرغ و برنج، گوشت و برنج، ابگوشت ،از همه دادم بهش تا حالا ولي خب كم ميخوره 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

راستی توروخدا بهم بگین نون رو چجوری بهش بدم تا حالا بهش ندادم می‌ترسم که بپره گلوش گیر کنه   & ...

نون رو تيليت كن بده بهش ، نرمش كن ، من صبحانه نون رو تيليت ميكنم تو چاي كم رنگ يا فقط ابجوش بعد مربا خودم پختم ميريزم توش بهش ميدم بخوره ، بعدم يكسالش بشه دندون داره من ميدم دستش گاز ميزنه خودش 

نون رو تيليت كن بده بهش ، نرمش كن ، من صبحانه نون رو تيليت ميكنم تو چاي كم رنگ يا فقط ابجوش بعد مربا ...

گاز میزنه خدای نکرده تو گلوش که نمیمونه؟دوراز جونش

👩‍❤️‍👨
اها تا کی اینجوری و بعدش دیگه کامل غذای سفره بدم ؟؟ببخشید که زیاد سوال میپرسم آخه خیلی ناشی ام تو ای ...

تا کم کم عادت کنه وخودش میلش بکشه  اونموقع دگه خودش سرسفره نمیزاره توبخوری

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

راستی توروخدا بهم بگین نون رو چجوری بهش بدم تا حالا بهش ندادم می‌ترسم که بپره گلوش گیر کنه   & ...

کم کم بده دستش دندون داره گازمیزنه اماحواست باشه بهش دیدی مثلالقمه بزرگ جداکردنداربخوره توماست وابگوشت سوپ واینجورغداهاهم میشه تیلیت کرد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اینقدرگفتی دلم نی نی خواست

2791
2779
2792