2789
عنوان

پلی کستیک‌

147 بازدید | 32 پست

سلام من تنبلی تخمدان دارم چند ماه تحت نظر دکتربودم ماه گذشته مهرماه رفتم دکتر گفت کیست هات دفع شدن و خداروشکر دیگ کیست نداری ولی تخمدانت تنبلن‌ من دیگ قرص نخوردم  و پیاز درمانی کردم الان این ماه پریودنشدم ی سوال دارم امکان داره تو یک ماه بدنم کیست تولید کرده باشه بیبی چک هم استفاده کردم متاسفانه منفی بود یکسال اقدامم۲۳سالمه و سوال بعدیم اگ پرولاکتیوم بالا باشه علائمش چیه

سلام عزیرم پرولاکتین اگه خیلی بالا باشه ترشح از سینه داری و موهای زائد رو سینه

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

شما کیست ریز داشتین یا کیست چند سانتی من کیست ۳ سانتی ام خوب شده اما کیست ریز ام نه این ماه میرم سونو بدم خدا کنه خوب شده باشه

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والا من کیست هام همین جوریشد دگتر گفت دفع و رفع شده

بعد بارداربازنشدم دکتر‌گفت باید شوهرت تست بده با بدبختی قرستادمش رفت درمانگاه تو دستشوییش تستشو انجام داد کلیم بعدش چی گفت دکتر گفت کم تحرکی اسپرم داره قرص خورد الان بجه دار شدیم بجم یک سالشع کنارم خوابیده

برای تنبلی باید اصلاح سبک کنی ورزش و پیاده روی،حذف شیرینی جات و چربی فست فود ترشی کمتر بخوری چیزای گرم بخوری روغن سیاهدونه هم خوبه شکم و زیر شکمت ماساژ بدی

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

عزیزم میتونم بپرسم شما از طریق ازمایش فهمیدین پلی کیستیکین یا ازمایش؟از چه علائمی متوجه شدین

چون من ازمایش دادم همه چی نرمال بود فقط خیلی کم پرولاکتینم بالا بود 

اما سونو هنوز نرفتم 

فک میکنم منم علائمه پلی کیستیک رو داشته باشم

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
شما کیست ریز داشتین یا کیست چند سانتی من کیست ۳ سانتی ام خوب شده اما کیست ریز ام نه این ماه میرم سون ...

من دکترم خیلی توضیح نمیده‌ ولی یادمه یدبار گفت ۸تا کیست داری ک این ماه گفت دیگ نداری

والا من کیست هام همین جوریشد دگتر گفت دفع و رفع شده بعد بارداربازنشدم دکتر‌گفت باید شوهرت تست بده ب ...

خدا حفظش کنه 😍🤍

ینی پلیکیستیک واسه بارداری انچنان مهم نیست؟قابل کنترله؟

من دکترم خیلی توضیح نمیده‌ ولی یادمه یدبار گفت ۸تا کیست داری ک این ماه گفت دیگ نداری

اهان ان شالله زود مشکلت حل بشه حامله بشی💚

خانمایی ک پلی کیستیکن نتایج ازمایشاتون چ هورمونی بالا بود