2789
عنوان

پلی کستیک‌

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 32 پست
برای تنبلی باید اصلاح سبک کنی ورزش و پیاده روی،حذف شیرینی جات و چربی فست فود ترشی کمتر بخوری چیزای گ ...

من هیچکدومشو انجام ندادم ولی سعیمو میکنم ازاین ب بعد ممنون از راهنماییت فقط نمیدونم ورزش چی برم آخه شنیدم نباید ورزش سنگین انجام بدم مثل بدنسازی

من هیچکدومشو انجام ندادم ولی سعیمو میکنم ازاین ب بعد ممنون از راهنماییت فقط نمیدونم ورزش چی برم آخه ...

پیاده روی نرمش رقص همه اینا خودش ی ورزش 

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میتونم بپرسم شما از طریق ازمایش فهمیدین پلی کیستیکین یا ازمایش؟از چه علائمی متوجه شدین چون من ...

من از مجردیم داشتم سونو گرافی تشخیص داد من ریزش مو زیاد داشتم و مو زیر چونم زیاد بود و نامنظمی پریود اینا علایم بودم من داشتم

من از مجردیم داشتم سونو گرافی تشخیص داد من ریزش مو زیاد داشتم و مو زیر چونم زیاد بود و نامنظمی پریود ...

منم اینا رو دارم😑💔

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
منم تنبلی دارم همون pcoهستم .واسش فقط متفورمین میدن.وزن کم کنی ورزش کنی.کنترل میشه.ولی درمان تموم ند ...

ایشالله خدا ب شما هم ی بچه خوب و سالم میده و همینطور بمن هم ی بچه خوب و سالم میده 

منم تنبلی دارم همون pcoهستم .واسش فقط متفورمین میدن.وزن کم کنی ورزش کنی.کنترل میشه.ولی درمان تموم ند ...

منم pco هستم . وزنم یکم بالاست. موهای زائدم زیاده. ریزش مو دارم. دیونم کرده این مرض

منم pco هستم . وزنم یکم بالاست. موهای زائدم زیاده. ریزش مو دارم. دیونم کرده این مرض

Pco یعنی چی برای منم ک سونو انجام دیدم همین نوشته بود

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
خوبه خیلیی ورزش کن وقت برا خوب شدنش داری آزمون می‌شنوی فقط فقط ورزش کن

اره اضافه وزنم دارم باید حتما کمش کنم😑💔

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼