eliijonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 3046 عنوان دم کرده گل بنفشه 4136 بازدید | 5 پست کسی برای سرفه به بچه ۷,ماه داد ...من به دختر بزرگم داد اب رو اتیش بود حالا این کۉچیک سرفه میکنه مبخواستم ببینم کسی تجربه اش داره 1401/08/22 | 11:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9453 منم وقتی میخورم خیلی بدتر میشم در حالی ک داداشم خیلی خوب میشد ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
eliijonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 3046 منم وقتی میخورم خیلی بدتر میشم در حالی ک داداشم خیلی خوب میشد یعنی به هرکسی نمیسازه
دخترخوووب عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 4670 بنفشه طبع خنکی داره برای سرماخوردگی ناشی ازگرمی ومزاج گرم خوبه
kanoom33 عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 141 عزیزم داروهای گیاهی مجوز اینو نداره که راحت مصرف کنیم خصوصا برا بچه.ضمن اینکه آویشن درمان سرفه اس ولی برا بچه ها نمیشه گفت داروی گیاهی بی خطره
eliijonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 3046 بنفشه طبع خنکی داره برای سرماخوردگی ناشی ازگرمی ومزاج گرم خوبه بع دختر ۶سالم سرفه میکرد دادم ای رو اتیش بود حاحالاااین کۉچیک سرفع میکنم گفتم میشه به اونم داد