2777
2789
عنوان

پدر که باشی !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 76910 بازدید | 4214 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

Neda: تقدیم به همه ی پدرهای دنیـــا: امروز وقتی پسرم آمد و گفت بابا جون میشه برام کامپیوتر بخری که ناگهان فکرم رفت به چندین سال پیش یادم می یاد یک روز این سوال را از پدرم پرسیدم و او نیز گفت آره پسرم ولی یک چند روزی بهم مهلت بده هفته بعد گرفت یک 2 یا 3 ماهی گذشت و از پدرم خواستم که من را در کلاسهای زبان انگلیسی و کامپیوتر ثبت نام کنه اون هم باز گفت باشه پسرم و این کار را کرد . یک روز از محل کار پدرم زنگ زدن که اون را بردن بیمارستان رفتیم بیمارستان و فهمیدیم که اون سکته کرده دکتر گفته بود که من به ایشون 5 ماه پیش گفته بودم باید عمل قلب بکنه 2 تا از رگهای قلبش گرفته ولی نمی دونم چرا دست دست می کرد خیلی ناراحت شدم و این عذاب وجدان همیشه من را در برداشت که علت این کار پدرم خواسته های من و خواهر و برادرم بوده پدرم دیگه از بیمارستان به خونه نیامد و همیشه این حس با من بود در همین فکر بودم که پسرم گفت بابا من دوچرخه هم می خوام ؛ یک نگاهی بهش کردم در چشمهایش یک حس درخواست بود دلم نیامد... گفتم: چشم بابا جون!
هروقت که خواستی در مورد راه رفتن کسی نظر بدی اول کمی با کفش های او راه برو
خیلی قشنگ بودپس چجوربعضی هانمیزارن بچه هاشون خوشبخت بشن
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
سلام آقای بابا حجت و خانم لیدا.احوالتون؟خانم لیدا کوچولوتون در چه حاله؟روبراه هست ان شا...؟خدا به همه شادی و سلامتی بده.حیف جوونای مردم که سوختن و پرپر شدن.هر مملکت دیگه ای بود همه مسئولان عذرخواهی میکردن و درجا استعفا میدادن.حتی شاید شهردارش خودشو میسوزوند
با یکی از دوستانم سوار تاکسی شدیم.هنگام پیاده شدن دوستم به راننده تاکسی گفت: ممنون آقا،واقعا که رانندگی شما عالی است. راننده با تعجب گفت:جدی میگویید یا اینکه داری مرا دست می اندازی؟! دوستم گفت:نه جدی گفتم . خونسردی شما در رانندگی در چنین خیابان های شلوعی قابل تحسین است.شما بسیار خوب رانندگی نموده و قوانین را رعایت میکنید. راننده لبخند رضایت بخشی زد و دور شد. از دوستم پرسیدم : موضوع چی بود؟! گفت سعی دارم " عشق " را به مردم شهر هدیه کنم! با صحبت های من آن راننده تاکسی روز خوشی را پیش رو خواهد داشت . رفتار او با مسافرانش خوب تر از قبل خواهد بود،مسافران نیز از رفتار خوب راننده انرژی میگیرند و رفتارشان با زیر دستان،فروشندگان ، همکاران و اعضای خانواده خوب خواهد بود. به همین ترتیب خوش نیتی و خوش خلقی میان حداقل هزارنفر پخش خواهد شد. من هر روز با افراد زیادی روبرو میشم. اگر بتوانم فقط 3 نفر را خوشحال کنم،بر رفتار 3 هزار نفر تاثیر گذاشته ام . گفتن آن جملات به راننده تاکسی هیچ زحمتی نداشت . اگر با راننده دیگری برخورد کنم او را نیز خوشحال خواهم کرد . خوشحال کردن مردم یک شهر کار ساده ای نیست اما اگر بتوانیم چند نفر را خوشحال کنیم کار بزرگی انجام داده ایم. روح زندگی ما همین عشق است. حال آنکه برخی از ما با یک ادبیات ناپسند در پی فرصتی هستیم که همدیگر را تحقیر کنیم؛ وااای چقدرر چاق شدی! موهای سفیدتم که کم کم در اومد اینهمه کار میکنی برای اینقدرر در آمد؟! تو واقعاً فکر میکنی در این امتحان قبول میشی؟! و.... این جملات و امثال آنها کاملاً مخرب نیروی عشق هستند و عشق را از رابطه ها گریزان می کنند.اگر بتوانیم زیبایی را در نگاه خودمان جای دهیم اصولاً عشق است که از وجود ما ساطع میشود. بیاییم جریان عشق را در زندگی خود جاری کنیم.
http://ehda.ir/
http://www.mahak-charity.org/main/fa
صدایش که توی گوشم میپیچید غمگین میشدم از اینکه پدرم مو رنگ نمیکند. یعنی رنگ میکند، اما به رنگ سفید و لذت خرید یک رژلب صورتی را درک نمیکنند. شاید هم درک میکرد، چون خیلی وقت ها لب هایش پوست پوست میشد راستش پدر ها بلدنیستند، حال خودشان را خوب کنند. شاید برای همین است که فقط از خوب شدن حال بقیه، خوب میشوند. بقیه که شامل : من مادرم و خواهرم می شویم یک پدر تنهای بی حوصله؛ خیلی خیلی از یک مادر تنها، تنهاتر است..
http://ehda.ir/
http://www.mahak-charity.org/main/fa