2777
2789

الان برو اتلیه خب 

میتونی الان لذت ببری

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پولش نیست خواهر 😢

ار خب 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من این چیزا خیلی برام مهم نیست نمیدونم چرا.ولش کن بابا.من الان چند ساله عکسای عروسیمو نگاهم نکردم

برا من مهم همیشه هم سر این موضوع عکس لطمه خوردم هیجی برام مهم تر از عکس نیس 

عکسمو بزارم نظر بدید مال ۹۴ دیوونه شدم انقد فک کردم همش میگم کاش اینجور بود کاش اونجور بود من شهرستان بودم برا کار اومدم شهر بخاطر همون مراسم زیاد خاص نبود 

عکسمو بزارم نظر بدید مال ۹۴ دیوونه شدم انقد فک کردم همش میگم کاش اینجور بود کاش اونجور بود من شهرستا ...

اره بزار

دوباره تنها میشوی تنها میخوابی تنها غذا میخوری و تنها میمیری... زندگی چیزی نیست جز روایت دویدن های مداوم شادی های کوتاه و غم های عمیق و ...
عکسمو بزارم نظر بدید مال ۹۴ دیوونه شدم انقد فک کردم همش میگم کاش اینجور بود کاش اونجور بود من شهرستا ...

منم عروس ۹۴ بود سال خوبی بود هم لباسا قشنگ بود هم مدل موها هنوز خز نشیدیم خداروشکر 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
متاسفانه من خز شدم  

عکستو بذار ببینم چجوری بودی

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️