2777
2789
عنوان

کیا مثل منن

| مشاهده متن کامل بحث + 1386 بازدید | 207 پست

من زیاد برام مهم نبود یادم نمیاد آخرین باری که فیلم وعکس عروسیمو دیدم کی بود.مهم خوش بختیه،از وقتی که دیدم یکی از فامیلای شوهرم که بهترین ومجللترین عروسی رو گرفتن آلبوم عکسای آتلیه ش چندبرابر آلبوم ما بود تو بهترین تالار شهر عروسی گرفتن ولی الان دررحال طلاقن.دیگه اصلا این چیزا برام بی ارزشه واقعا.ضمنا منم عروس سال ۹۴هستم

عکسمو بزارم نظر بدید مال ۹۴ دیوونه شدم انقد فک کردم همش میگم کاش اینجور بود کاش اونجور بود من شهرستا ...

مهم خوشبخت بودنته .همون دوران بهترین ومدترین ارایش وانجام دادی و الان چندسال گذشته وهمه چیز جدیدترشده .عروسای الان باعروس ۳ یا ۱۰سال دیگ معلومه خیلی تفاوت دارند پس ناراحت نباش نهایت اگ برات مهمه سالگردازدواج بگیر . یا ن اتلیه برو ده تاعکس جدید بنداز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زیاد برام مهم نبود یادم نمیاد آخرین باری که فیلم وعکس عروسیمو دیدم کی بود.مهم خوش بختیه،از وقتی ک ...

چرا بی ارزشه!خب قرار نیس ک همه طلاق بگیرن 

اتفاقا بنظر من خیلی مهمه اون روز همه چی عالی باشه

مهم خوشبخت بودنته .همون دوران بهترین ومدترین ارایش وانجام دادی و الان چندسال گذشته وهمه چیز جدیدترشد ...

خیلی دوس دارم برم پولش نیس اینم بگم عکس آتلیه ای زیاد دارم تولد پسرم بارداری دخترم وای لباس عروس یچیز دیگس

خیلی دوس دارم برم پولش نیس اینم بگم عکس آتلیه ای زیاد دارم تولد پسرم بارداری دخترم وای لباس عروس یچی ...

اوکی بله درسته و هزینشم خیلی زیاد شده سعی کن منصرف شی😉😁ایشالا پولش جورشه بری ودلت خوش تربشه ایشالا عروسی بچه هات